Zotyoo

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Zotyoo posztolt

  1. Szerintem fél éve kezdett bejönni ez a root észlelés az alkalmazásban. Az emulátorokban van prerootolt, telefonban is vannak custom romok, melyek prerootoltak. De ahhoz a Bootloadert fel kell nyitni, ami a legtöbb esetben garanviavesztéssel jár, és kell custom recovery, mellyel lehet telepíteni a romot, vagy gyári Firmware-nél a rootolást lehet megoldani. Más is válaszolt, és javasolták a régi verziót, ez azonban már nem megoldás. A régi app már nem futtatható.
  2. Mivel nekem rootolt készüléken az applikáció nem lát olyan jogosultságot, ami rootolásra utal, így a program megnyitásakor ezt a körbe zárt X nekem nem jelenik meg, hanem normál módon indul a program. Lehet, hogy a legújabb verzión valamit változtattak. Mivel nekem el van tüntetve a root nyoma a program elöl, így a frissítéseknék nem veszed ezt észre, ugyanúgy indul, mint eddig. Max lesz benne pár dolog, mint pl a sötét mód, stb. Tehát mégegyszer: ha a készülék rootolt, és Magisk Managerbe ennek a nyomát eltejted a Telekom alkalmazás számára, akkor semmilyen rootolt eszközt nem jelenít meg egy pici időre sem.
  3. Ha valóban rootolt a készüléked, akkor gond nélkül meg tudod kerülni. Ha nem az, és azt írja ki rá, akkor van rossz helyzet. A Telekom app alapvetően több dolgot figyel, ebből két dolog miatt látja rootoltnak a készüléket: 1. Ha tud írni a system partícióra, 2. Lát olyan appot, ami a root menedzseléséhez szükséges (Magisksu, vagy Supersu). Ha az eszköz ténylegesen rootolt, akkor fél perc alatt kikerülöd: Belépsz a Magisk Managerbe, bal oldalt 3 vízszintes vonal, arra katt, majd Settings menü. Ott hide Magisk manager. Arra katt, megkérdezi mire nevezze át (automatikusan a Manager nevet adja)? Ezt leokézod, innentől már Manager néven fog futni az app, de elrejti magát a menedzselés alól. Ha kész, akkor bal oldalon a 3 vízszintes vonalra katt, majd Magisk hide. Itt megkeresed a Telekom alkalmazást, és bepipálod. Ha ez is kész, akkor beállítások, alkalmazások, megkeresed a Telekom appot. Tárhely, majd adatok törlése. Erre katt, és láss csodát, működik! De ez csak system rootolt készüléken megy. Ami nem rootolt, csak annak lát, azzal nyilván nem lehet mit kezdeni.