Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Zotyoo

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Zotyoo posztolt

  1. Zotyoo

    Telekom app rootolt eszközön

    Nekem semmit nem kell használnom, anélkül is gond nélkül megoldottam. Majd használja az, aki nem tudja máshogy.
  2. Zotyoo

    Telekom app rootolt eszközön

    Érdemes lenne kicsit visszább olvasnod! Mint írtam: különböző emulátorokban esetleg lehet futtatni. Ha az egy játékba írt emulátoron keresztül használja, akkor mehet. Aki rootolt egy készüléket, az tudja mit csinál. Annak nem lesz probléma kiakarni egy progi elől a root jog meglétét. Banki alkalmazásokkal, melyekkel a Safetynet-en is át kell mennie, azokat is el lehet rejteni. A Telekom tv go már ilyen lett. De az is gond nélkül megy. Én biztos, hogy nem modcombos *****séggel próbálkoznék, mivel más app miatt eleve meg kell csinálni. A témánál maradva: gond nélkül meg lehet oldani rootolt készüléken, mint ahogy pl a Gpay-t is. Nem mellesleg: nem az ingyenességről van szó, hiszen ezek az appok egyébként is ingyenesen használhatóak.
  3. Zotyoo

    Telekom app rootolt eszközön

    Miért? Ki tudtad próbálni rootolt eszközön? A szerintem, az nem válasz. El kell a Telekom appot rejteni a root jog elől. A Telekom tv go-nál pedig még a BL nyitást is el kell rejteni (mint Google Pay és tárdainál).
  4. Zotyoo

    Telekom app rootolt eszközön

    Szerintem fél éve kezdett bejönni ez a root észlelés az alkalmazásban. Az emulátorokban van prerootolt, telefonban is vannak custom romok, melyek prerootoltak. De ahhoz a Bootloadert fel kell nyitni, ami a legtöbb esetben garanviavesztéssel jár, és kell custom recovery, mellyel lehet telepíteni a romot, vagy gyári Firmware-nél a rootolást lehet megoldani. Más is válaszolt, és javasolták a régi verziót, ez azonban már nem megoldás. A régi app már nem futtatható.
  5. Zotyoo

    Telekom app rootolt eszközön

    Mivel nekem rootolt készüléken az applikáció nem lát olyan jogosultságot, ami rootolásra utal, így a program megnyitásakor ezt a körbe zárt X nekem nem jelenik meg, hanem normál módon indul a program. Lehet, hogy a legújabb verzión valamit változtattak. Mivel nekem el van tüntetve a root nyoma a program elöl, így a frissítéseknék nem veszed ezt észre, ugyanúgy indul, mint eddig. Max lesz benne pár dolog, mint pl a sötét mód, stb. Tehát mégegyszer: ha a készülék rootolt, és Magisk Managerbe ennek a nyomát eltejted a Telekom alkalmazás számára, akkor semmilyen rootolt eszközt nem jelenít meg egy pici időre sem.
  6. Zotyoo

    Telekom app rootolt eszközön

    Ha valóban rootolt a készüléked, akkor gond nélkül meg tudod kerülni. Ha nem az, és azt írja ki rá, akkor van rossz helyzet. A Telekom app alapvetően több dolgot figyel, ebből két dolog miatt látja rootoltnak a készüléket: 1. Ha tud írni a system partícióra, 2. Lát olyan appot, ami a root menedzseléséhez szükséges (Magisksu, vagy Supersu). Ha az eszköz ténylegesen rootolt, akkor fél perc alatt kikerülöd: Belépsz a Magisk Managerbe, bal oldalt 3 vízszintes vonal, arra katt, majd Settings menü. Ott hide Magisk manager. Arra katt, megkérdezi mire nevezze át (automatikusan a Manager nevet adja)? Ezt leokézod, innentől már Manager néven fog futni az app, de elrejti magát a menedzselés alól. Ha kész, akkor bal oldalon a 3 vízszintes vonalra katt, majd Magisk hide. Itt megkeresed a Telekom alkalmazást, és bepipálod. Ha ez is kész, akkor beállítások, alkalmazások, megkeresed a Telekom appot. Tárhely, majd adatok törlése. Erre katt, és láss csodát, működik! De ez csak system rootolt készüléken megy. Ami nem rootolt, csak annak lát, azzal nyilván nem lehet mit kezdeni.
×
×
  • Új...