applause_a

Tag
 • Tartalmak

  11
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

  soha

applause_a a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Átnéztem a kábel elosztást, új bekötő kábelt csináltam. Mostmár 88 csatornát talál, abból 7 üres. Nem számoltam, de megvennak a nyitott csatornák is.
 2. Ma vettem egy usb-s DVB-C tunert. Beüzemeltem és talált 51 csatornát, de abbol kb. 11db a kodolatlan. Ez így marad, vagy az átállás után (Hódmezővásárhelyen szept.22.) több is fogható majd? Aki tud infót nem tarsa magában.
 3. Azért írok, hogy hátha van már olyan user aki ilyesmit használ és van tapasztalata.
 4. Tavaly július óta nem tudok belépni. Ennyi idő alatt ovodások is átmigrálták volna az adatokat.
 5. Már két napja vacakol a webmail 502 Bad Gateway hiba.
 6. Az azonos áramkört szinte lehetetlen biztosítani, csak az azonos fázist. Nálam is a lakás 8 áramkörre van osztva. Nem csak a HD-nál.
 7. Ha tudnám, úgy kérdezném.
 8. Arra van-e valamilyen gyógymód, hogy nem szakadjon meg időközönként az adás. Ne kelljen ujraindítgatni.
 9. Volt már ilyen akcióm. Azt tervezem, hogy a box-ot cserélem meg, mert a felvevős a Dlinken van, hátha jelent valamit.
 10. Az UTP kábel csatlakozású box+TV 100%-os, nincs semmi korlátozás rajta. A Dlinken lévő box+TV-én az a csatorna nem nézhető amelyik a másikon éppen aktuálisan megy, tehát két helyen ugyanazt nem lehet nézni. A másik gond a Dlinkes időközönként lefagy.
 11. A lakás sajátosságai miatt az IPTV egyik egységét 2db D-link DHP-309AV kütyüvel 230V-os hálózaton keresztül kapcsoltam a cisco-ra. Működik, de két problémám van. Egyik, hogy időközönként lefagy a D-link-re csatlakoztatott TV. Kapcsolok egy másik csatornát és vissza akkor újra működik. Másik ugyanazt a csatornát nem lehet nézni, mely a kábeles összeköttetésen megy, többi jó a fenti megjegyzéssel. Kérdésem, hogy használ-e valaki ilyen eszközöket, illetve tudna-e tanácsot adni.