Taz

Tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Taz a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. köszi a segítséget
 2. Sziasztok! telekom triplában vagyok 2 éves hűségszerződéssel, ami jövőhónap közepén jár le. Jól tudom, hogy a lejárat előtti 30 napon belül mindenféle kötbér vagy más baj nélkül köthetek új hűségidőt?
 3. Üdv! Kb 2 hónapja nem kapok globális IPV6 címet, előtte 1 évig rendesen ment minden. EPC3925. Konfig oldalon minden eltűnt, egyedül az IPV6 tűzfal kapcsoló látszik. Akkor írtam kíváncsiságból az ügyfélszolgálatra hogy legalább valamit mondjanak, de válasz helyett teljesen feleslegesen kiküldtek egy szerelőt aki ráadásul nem is ért az informatikai részhez. Felhívott valakit, aki állítólag annyit mondott hogy ezek a modemek még nem támogatják. Na most akkor előtte hogyhogy ment 1 évig, és hogyhogy több helyi ismerősnél ugyanilyen modemmel, előfizetéssel működik? Valaki tud valami okosat? Tényleg érdekelne hogy mi történik, vagy mi alapján szűnik meg adott helyen a támogatás.
 4. Üdv. epc3925-ön nálam eddig tökéletesen működött az ipv6 viszont most hirtelen nyomtalanul eltűnt a konfig oldalról a tűzfalbeállítás kivételével és nem kapok globális címet. Ez most csak nálam van vagy máshol is ki lett kapcsolva?
 5. Köszi szépen mindkettőtöknek a gyors választ
 6. Üdv! Valaki ezügyben érintett homályosítson már fel legyen szíves 1-2 dologban, mert a szokásos törvénykezési hozzáértésből fakadóan 2 helyről 3 különböző módon értelmezik az ügyintézők a dolgokat. Adott egy Westel korszakban lassan 20 éve vásárolt domino kártya egy családtag nevén amit már régóta egy másik családtag használ. Kinek az adatait kell egyeztetni? Azt, akinek a nevére lett anno véve a kártya, vagy azt, aki most használja azt? A helyi telekomos ügyinéző azt mondja, hogy azét, aki használja a kártyát, és teljesen mindegy kinek a nevén van, viszont így se fogadja el az online egyeztető oldal általános hibával, az ügyintéző szerint amiatt, hogy új fajta személyije van az illetőnek. Most akkor mi van?