szalcsipapa

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

szalcsipapa a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Sajnos úgy néz ki,hogy ez tipushiba.Nekem három beltérit is cseréltek, de mindegyiknél ugyanez a hiba megmaradt. Végül az lett a megoldás, hogy kicserélték egy másik típusú ( Kaon media )  felvevős beltérire. Megmondom őszintén nem lesz könnyű mert a THOM nem akarja nagyon elismerni a hibát. Ennek a beltérinek is van egy kisebb hibája, nem írja át egy csatorna nevét ami már nincs is (filmmánia) AMC-re.Viszonr az időzítéseket mindet végrehajtja.Én a cserét ajánlom mndenképpen!
 2. Köszönöm a tippet, ma felvettem a kapcsolatot a szolgáltatóval. Kiderült,hogy nem biztos hogy azt a beltérit kapom amit szeretnék, mert a leosztás a központtól függ. Ettől függetlenül nem adom fel.
 3. Nem kaptam más készülék ajánlatot, így azt sem tudom van-e egyáltalás erre lehetőség!
 4. SAT + HD (nem interaktív) tv előfizető vagyok Huawei, felvevős beltéri egységgel.A problémám az, hogy a beltéri a felvétel időzítéseket, nem mindig hajtja végre!  Magyarul nem indítja el a beprogramozott felvételt!.Emiatt a beltérit már háromszor cserélték, de a probléma azóta sem oldódott meg. Ha valakinek van megoldása  erre a hibára, előre is köszönöm...