Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

szalcsipapa

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit szalcsipapa posztolt

  1. szalcsipapa

    Műholdas televízió

    Sajnos úgy néz ki,hogy ez tipushiba.Nekem három beltérit is cseréltek, de mindegyiknél ugyanez a hiba megmaradt. Végül az lett a megoldás, hogy kicserélték egy másik típusú ( Kaon media )  felvevős beltérire. Megmondom őszintén nem lesz könnyű mert a THOM nem akarja nagyon elismerni a hibát. Ennek a beltérinek is van egy kisebb hibája, nem írja át egy csatorna nevét ami már nincs is (filmmánia) AMC-re.Viszonr az időzítéseket mindet végrehajtja.Én a cserét ajánlom mndenképpen!
  2. szalcsipapa

    Műholdas televízió

    Köszönöm a tippet, ma felvettem a kapcsolatot a szolgáltatóval. Kiderült,hogy nem biztos hogy azt a beltérit kapom amit szeretnék, mert a leosztás a központtól függ. Ettől függetlenül nem adom fel.
  3. szalcsipapa

    Műholdas televízió

    Nem kaptam más készülék ajánlatot, így azt sem tudom van-e egyáltalás erre lehetőség!
  4. szalcsipapa

    Műholdas televízió

    SAT + HD (nem interaktív) tv előfizető vagyok Huawei, felvevős beltéri egységgel.A problémám az, hogy a beltéri a felvétel időzítéseket, nem mindig hajtja végre!  Magyarul nem indítja el a beprogramozott felvételt!.Emiatt a beltérit már háromszor cserélték, de a probléma azóta sem oldódott meg. Ha valakinek van megoldása  erre a hibára, előre is köszönöm...
×
×
  • Új...