Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

woodland

Tag
  • Tartalmak

    27
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

woodland eredményei

Tudományos tanácsadó

Tudományos tanácsadó (6/13)

  1. woodland

    Megszűnik a Családi csomag

    Na ponnt erröl beszéltem , szeretik az ügyfeleket át verni . De csak addig amig az ügyfél megunja és ott nem hagyja öket .
  2. woodland

    Megszűnik a Családi csomag

    Októbertöl nem igazán , hiszen megszünik az értékesitése . Igy ha lejár a hüség idö Októberben , akkor vagy át vállt a HD csomagra ha akarja ha nem a HD kat , vagy marad lista áron ami nem éri meg vagy inkább lemondja és megy oda ahol kevesebbet fizet ugyan anyi csatornáért . Nah enyit a kedves és olcsó telekomról szépen lassan megemlnek mindennek az árát .
  3. woodland

    HD adás

    Mivel nincs itt hivatalos Telekom dolgozó , aki érdemben választ adna bármilyen kérdésre addig ez a fórum sem különbözik más fórumoktól sem . Azt vártam ettöl az új fórumtól , hogy hivatalos közösségi csatorna kénnt informálódhatunk bármiről . De a facebokon sem kapok érdemleges választ csak a szokászos sablon szövegek mennek . Amugyis át értékelödik a tvs piac a következö években , lesznek jó páran akik az ingyenes mindig tv felé fognak hajlani . A telekom is megfogja szüntetni a sat tv létesitéseit és mindenkit át irányitanak az ip tvjük felé . Már most van olyan terület ahol az új elöfizezöt csak ip tvre engedik szerzödni . Az hogy az NMHH még érdemben nem marasztalta el a szolgáltatót és nem vizsgálódott az azért van mert senki nem jelentette eddig öket . De majd biztos lessz idövel más szolgáltatóval szemben is . A számlázás meg sok elöfizetönél sincs rendben , van aki hónapok óta nem kap számlát és sokan vannak úgy hogy késsve kapják meg a számlát . Amugy is a Telekom prémium szolgáltató , prémium árakkal , nem szeretetböl vagyok még elöfizetöjük . Internet és telefon elöfizetéseitöl már megszabadultam már csak a tv van és pápá telekom .
  4. woodland

    HD adás

    Akkor miért irták más fórumokon és opdalakon , hogy kötelezö az MTVA HD csatornáit továbbitani mindem szolgálatatónak ugy ahogy a törvény elö irja , de ezek szerint a törvényt lehet tágan értelmezni . Amugy most is ingyen nézem az MTVA HD csatornáit mert van ingyenes mindig tvm is . Csak hát annyira irogatták egyébb máshol hogy a Telekomot is rá kötelezok erre , csak ugy veszem észre a Telekomot semmi nem kötelezi csak az hogy az elöfizetökböl minél több pénzt szeddjenek ki ez bizonyiték arra hogy direkkt késve teszik fel a havi számlát hogy betudják szedni a 750 ftos késedelmi dijjat de nég jó hogy nemsokára lejár a hüségidöm és marad az ingyenes mindig tv amugyis 1 év mullva már 12 ingyenes csatorna lessz benne . Régen ez hivatalos forumnak számitott de ugy látom mára ez már csak facebook csoport lett
  5. woodland

    HD adás

    Semmi hir esetleg hogy a Telekom változtat az ÁSZF en és átrendezi a csatorna listáját ? A másik 2 szolgáltató érdekes módon elöre helyezte az MTVA HD csatornáit és nem a legmagasabb csomgba tette . Vagy csak a Telekomra nem vonatkozik a törvény ? Ez érdekes . 22921. c
  6. woodland

    HD adás

    Ha nem teszi elérhetövé a Telekom az MTVA HD csatornáit Július 1 el a közszolgálat és alap csomagban akkor súlyos büntetésre számithat és nem fogja megúszni . Érdekes , hogy hivatalos közleményt nem akar kiadni a Telekom .
  7. woodland

    HD adás

    Csak anyiban egésziteném ki , hogy értjük hogy benne van és a HD csomag része . De a törvény arra kötelezi a szolgáltatókat , hogy a HD csomagtól függetlenül bármely csomagban elérhetövé kell tenni a közszolgálati csatornákat HD felbontásban is . Rá adásúl a kötelezö csatorna sorrendet is be kell tartaniuk . A törvényt lehet bárhogy is értelmezni de aki dönnt az az NMHH lessz és ha hibázik a Telekom akkor nem fogja megúszni . Minnt ahogy a többi szolgáltató sem .
  8. woodland

    HD adás

    Pont ere letem volna kiványcsi , hogy a média törvény kötelezövé teszi azon szolgáltatókat akik digitális Sat tv / IP tv / digitális kábel tv szolgáltatás keretében HD csatornákat is továbitanak ott a legkisebb csomagban is elérhetövé kel tenni a közszolgálati csatornák HD felbontású változatait . És ezen csatornákat az 1 - 10 es csatorna helyre kell tenni ott ahol külön SD és HD továbbitás is van . Ha a Telekom nem igy tesz azzal törvényt sért és megy a nem kis összegü birság .
  9. woodland

    HD adás

    Kérdezném , hogy a közszolgálati csatornák HD felbontásban is elérhetöek lesznek az alap csomagban vagy a Telekom csak családi + HD csomagban akarja adni ?
  10. woodland

    Műholdas televízió

    Szomorú lessz az MTV zene csatik és a Smash Hits nélkül .
  11. woodland

    Műholdas televízió

    Érdekes változások lesznek sok mindenröl nem volt szó erre mégis érkezik ki tudja még mit sikerül nekik felrakni müholdra most már van hely böven . 2nap mullva minden kiderül .
  12. woodland

    Műholdas televízió

    Telekom Facebook válasza : Előzetes információnk szerint Műholdas Családi és Családi+HD csomagunkban is elérhető lesz a Galaxy csatorna 2015. január 6-tól.
  13. woodland

    Műholdas televízió

    Reméljük a Január 6. hoz a csládi csomagba új csatornát is hátha váratlanul betesznek valamit .
  14. woodland

    Műholdas televízió

    5 nap mullva megtudjuk .
  15. woodland

    Műholdas televízió

    Én nem lepödök meg rajta . Azon lepödnék meg ha valamilyen zene csatornát raknának be . A 2 új mini csomag ára viszont jó lett eltalálva . Csak kár azokért a zene csatornákért de legalább a VH1 maradt . Apropó az MTV Live HD n szokott zene is menni vagy a tartalma hasonlit az MTV Europe csatornára .
×
×
  • Új...