woodland

Tag
 • Tartalmak

  27
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

  soha

Minden, amit woodland posztolt

 1. Na ponnt erröl beszéltem , szeretik az ügyfeleket át verni . De csak addig amig az ügyfél megunja és ott nem hagyja öket .
 2. Októbertöl nem igazán , hiszen megszünik az értékesitése . Igy ha lejár a hüség idö Októberben , akkor vagy át vállt a HD csomagra ha akarja ha nem a HD kat , vagy marad lista áron ami nem éri meg vagy inkább lemondja és megy oda ahol kevesebbet fizet ugyan anyi csatornáért . Nah enyit a kedves és olcsó telekomról szépen lassan megemlnek mindennek az árát .
 3. Mivel nincs itt hivatalos Telekom dolgozó , aki érdemben választ adna bármilyen kérdésre addig ez a fórum sem különbözik más fórumoktól sem . Azt vártam ettöl az új fórumtól , hogy hivatalos közösségi csatorna kénnt informálódhatunk bármiről . De a facebokon sem kapok érdemleges választ csak a szokászos sablon szövegek mennek . Amugyis át értékelödik a tvs piac a következö években , lesznek jó páran akik az ingyenes mindig tv felé fognak hajlani . A telekom is megfogja szüntetni a sat tv létesitéseit és mindenkit át irányitanak az ip tvjük felé . Már most van olyan terület ahol az új elöfizezöt csak ip tvre engedik szerzödni . Az hogy az NMHH még érdemben nem marasztalta el a szolgáltatót és nem vizsgálódott az azért van mert senki nem jelentette eddig öket . De majd biztos lessz idövel más szolgáltatóval szemben is . A számlázás meg sok elöfizetönél sincs rendben , van aki hónapok óta nem kap számlát és sokan vannak úgy hogy késsve kapják meg a számlát . Amugy is a Telekom prémium szolgáltató , prémium árakkal , nem szeretetböl vagyok még elöfizetöjük . Internet és telefon elöfizetéseitöl már megszabadultam már csak a tv van és pápá telekom .
 4. Akkor miért irták más fórumokon és opdalakon , hogy kötelezö az MTVA HD csatornáit továbbitani mindem szolgálatatónak ugy ahogy a törvény elö irja , de ezek szerint a törvényt lehet tágan értelmezni . Amugy most is ingyen nézem az MTVA HD csatornáit mert van ingyenes mindig tvm is . Csak hát annyira irogatták egyébb máshol hogy a Telekomot is rá kötelezok erre , csak ugy veszem észre a Telekomot semmi nem kötelezi csak az hogy az elöfizetökböl minél több pénzt szeddjenek ki ez bizonyiték arra hogy direkkt késve teszik fel a havi számlát hogy betudják szedni a 750 ftos késedelmi dijjat de nég jó hogy nemsokára lejár a hüségidöm és marad az ingyenes mindig tv amugyis 1 év mullva már 12 ingyenes csatorna lessz benne . Régen ez hivatalos forumnak számitott de ugy látom mára ez már csak facebook csoport lett
 5. Semmi hir esetleg hogy a Telekom változtat az ÁSZF en és átrendezi a csatorna listáját ? A másik 2 szolgáltató érdekes módon elöre helyezte az MTVA HD csatornáit és nem a legmagasabb csomgba tette . Vagy csak a Telekomra nem vonatkozik a törvény ? Ez érdekes . 22921. c
 6. Ha nem teszi elérhetövé a Telekom az MTVA HD csatornáit Július 1 el a közszolgálat és alap csomagban akkor súlyos büntetésre számithat és nem fogja megúszni . Érdekes , hogy hivatalos közleményt nem akar kiadni a Telekom .
 7. Csak anyiban egésziteném ki , hogy értjük hogy benne van és a HD csomag része . De a törvény arra kötelezi a szolgáltatókat , hogy a HD csomagtól függetlenül bármely csomagban elérhetövé kell tenni a közszolgálati csatornákat HD felbontásban is . Rá adásúl a kötelezö csatorna sorrendet is be kell tartaniuk . A törvényt lehet bárhogy is értelmezni de aki dönnt az az NMHH lessz és ha hibázik a Telekom akkor nem fogja megúszni . Minnt ahogy a többi szolgáltató sem .
 8. Pont ere letem volna kiványcsi , hogy a média törvény kötelezövé teszi azon szolgáltatókat akik digitális Sat tv / IP tv / digitális kábel tv szolgáltatás keretében HD csatornákat is továbitanak ott a legkisebb csomagban is elérhetövé kel tenni a közszolgálati csatornák HD felbontású változatait . És ezen csatornákat az 1 - 10 es csatorna helyre kell tenni ott ahol külön SD és HD továbbitás is van . Ha a Telekom nem igy tesz azzal törvényt sért és megy a nem kis összegü birság .
 9. Kérdezném , hogy a közszolgálati csatornák HD felbontásban is elérhetöek lesznek az alap csomagban vagy a Telekom csak családi + HD csomagban akarja adni ?
 10. Szomorú lessz az MTV zene csatik és a Smash Hits nélkül .
 11. Érdekes változások lesznek sok mindenröl nem volt szó erre mégis érkezik ki tudja még mit sikerül nekik felrakni müholdra most már van hely böven . 2nap mullva minden kiderül .
 12. Telekom Facebook válasza : Előzetes információnk szerint Műholdas Családi és Családi+HD csomagunkban is elérhető lesz a Galaxy csatorna 2015. január 6-tól.
 13. Reméljük a Január 6. hoz a csládi csomagba új csatornát is hátha váratlanul betesznek valamit .
 14. 5 nap mullva megtudjuk .
 15. Én nem lepödök meg rajta . Azon lepödnék meg ha valamilyen zene csatornát raknának be . A 2 új mini csomag ára viszont jó lett eltalálva . Csak kár azokért a zene csatornákért de legalább a VH1 maradt . Apropó az MTV Live HD n szokott zene is menni vagy a tartalma hasonlit az MTV Europe csatornára .
 16. A hatos csatorna és D1 TV jelenleg még nem része a müholdas kinálatnak az csak IP TV ês Digitális kábel tvn vannak .
 17. Mivel ezek közösségi csatornák igy kötelezö minimum 3 at továbbitani . A P + TV meg a Telekomnak fizet a továbbitásért mivel a telekom a müholdas elosztója a csatornának . Amugy meg ne lepödjetek meg ha Január 6 . án bekerül a Hatos csatorna , D1 TV , Fix TV . Attól még hogy ti nem nézitek sokan nézik a csatornákat . Én pl egyetlen sport csatornát sem nézek és a kedvenc listámban sincsenek benne , de nem arénázok , hogy vegyék ki mert nem nézem . Tudom sokan azt is nézik . Ezért jó ha minél bövebb a csatorna választék mindenki talál magának nézni valót . Pl jöhetne a Musicmix tv , Music Channel , Hit music is . De benevezek a Filmvilág mini csonagra a Filmboxok , a Film Mania , Sundance , Bbc Entertainment ill Axn csatik miatt noh meg a Boomerang miatt .
 18. A Parlament TV t , mely Januártól P+ TV lessz valamint a Pax TV t a média törvény irja elö , hogy továbbitsák . Az Echo TV re meg még igény van mivel gazdasági hir csatorna . A kivett csatornák nem szünnek meg hanem át kerülnek az új Filmvilág mini csomagban igy bárki elöfizethet arra is akciósan . Egyedül az RTL Klub HD maradása kérdéses elvileg maradhat , ha megtudnak egyezni velük .
 19. Jelentsd hibára . Nálam Sat1 184 Sat2 174
 20. FILMVILÁG MINICSOMAG Ismerd meg a Filmvilág és Nagyvilág új minicsomagokat, melyek csatornái 2015. január 6- tól elérhetőek a Telekom kínálatában! 18 csatorna Film, sorozat és mesecsatornák Cartoon Network, Boomerang, Baby TV, Jim Jam, Nick Jr., KIKA, FilmBox Premium, FilmBox Plus, FilmBox Family, FilmBox HD, Sundance, Film Mánia, AXN Black, AXN White, Film+2, Sorozat+, Comedy Central Extra, BBC Entertainment NAGYVILÁG MINICSOMAG 20 csatorna Ismeretterjesztő, életmód és utazás valamint idegen nyelvű csatornák Travel, Food Network, Discovery Science, Discovery World, Viasat Nature, Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature-History HD, SkyNews, EuroNews, SAT1, RTL, ORF 1, Rai Uno, TVE, TV5 Monde, TRT Planeta, ZDF, Classica, VH1
 21. Sagem PVR boxom van , azon a kedvenc lista olyan , hogy azt a csatornát arra a számra rakom amelyikre akarom .
 22. Holnap lessze kiadva új ÁSZF vagy közölneke valamit az új mini csomagokról vagy mindenki halgat Január 6.ig ?!
 23. Mert amikor 2 hete megrendeltem , nekem ezt mondták .
 24. Delta és Pulse telljesen meg fog szünni , tehát Január 6tól leszerelik aki eddig nézte . Megrendellni sem lehet tovább . Globe , Kids , Speak azoknak lesz elérhetö Január 6.a után is akik eddig is elöfizettek rá , de új megrendelést már nem vesznek fel rá . Az hogy mien összetételben lesznek új mini csomagok azok Január 6.án kiderülnek .
 25. Tudom jelenleg is használom csak azt mondta hogy Január 6tól már nem .