Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

PetyaHUN

Tag
 • Tartalmak

  7
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

PetyaHUN eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. PetyaHUN

  Hibaszám 4-44-140

  Hogy ne csak negatívumot írjak, meg kell dicsérnem a Telekomot, most már van hangnémítás és hangerőállítás Köszönjük szépen Sztem ez fontos sok embernek, kár hogy nem előbb rakták be ezt az opciót. De jobb később mint soha Most jöhetne a kis ablakban, előtérben tévézés, ez szintén fontos , az előző TvGo-ban is sokan használták.
 2. PetyaHUN

  Hibaszám 4-44-140

  Igen, ez működött, köszönöm szépen. Bár ezt a megoldást a Telekom is javasolhatná, megkimélve az ügyfelet a sok bosszankodástól...
 3. PetyaHUN

  Telekom TV Go alkalmazás

  Ez nagyon jó hír! Reméljük az összes HD csatorna megtalálható lesz itt is. Még az ablakban nézhetőségre, és a hangerőállításra és/vagy MUTE-ra várok. Reméljük ezek is hamarosan jönnek.
 4. PetyaHUN

  telekom tv go hiba

  Szia! Van reklámblokkoló a gépeden? Vagy kapcsold ki a TelekomTvGo oldalán, vagy add az oldalt a kivételek közé. Így már működnie kell Nálam és pár felhasználónál is ez volt a probléma.
 5. PetyaHUN

  TVGO - Hibaszám 4-44-140

  BZsolt, köszi szépen, működik a blokkoló kikapcsolása után!
 6. PetyaHUN

  TVGO - Hibaszám 4-44-140

  Én is kipróbáltam, kiléptem, visszaléptem, többször is, de sajnos ugyanúgy megáll.
 7. PetyaHUN

  Hibaszám 4-44-140

  Üdv! Én is küzdök a percenkénti leállással. Hibaszám 4-44-140. Rendszerem Win10 - legújabb frissítés. Chrome - legújabb verzió. A régi TvGo kifogástalanul működött, sajnálom hogy átregisztráltam erre a félkész valamire. Ilyen állapotban nem lehet élesben indítani egy szolgáltatást. De legalább nov. 1-ig használhatnánk a régit, már az is segítség lenne. Nem lehet valamit úgy lezárni, hogy nincs helyette egy új, működőképes, bolondbiztos és ügyfélbarát rendszer. Addig meg csak foltozgatják még az újat (remélhetőleg). Másik. Sajnos nincs lehetőség az előtérben, ablakban nézni a műsort, mint a réginél(már akkor, ha egyáltalán működne). Ez is egy hatalmas hiányosság. Vagy szintén hiba. Jó lenne ha valaki ránézne valóban ezekre a hibajelenségekre, és nem csak a megszokott válaszokat adnák az itt feltett kérdésekre. Ha már fogalmuk sincs hogy hol a hiba. Én azért fizetek elő valamire, hogy cserébe kapjak egy jól működő szolgálatást. Vagy csak azért indítanak egy szolgáltatást, hogy fizethessek? Érdekes, másik szolgáltató, ....online működik, sőt vannak HD csatornák is. Előre is köszönöm!
×
×
 • Új...