Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

bucika

Tag
  • Tartalmak

    46
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit bucika posztolt

  1. A fórum tele van ilyen, meg hasonló problémakkal, javítás viszont nincs. Az app utolsó frissítése márciusban (fél éve!) volt. Az igazi megoldás, ha váltasz másra. 2 évig szívtam ezzel a tákolmánnyal, de ***** voltam. A konkurrenciánál az app megy min. android 6-on, kínai rootolt TV boxon is elindul és minden hasznalható, 5 eszközön _egyszerre_ is nézhetö (!), kevesebbe kerül (!!), havonta van app frissítés, stb. Nem hibátlan az app, de  fényévekkel jobb. Sajnálom, de ez van.

  2. 6 órája, uzman írta:

    Azért azt lásd be, hogy annak sincs semmi értelme, hogy kéthetente kiadnak egy release-t, ami tele van buggal, mert nincs idő rendesen tesztelni. Utána meg az lenne a baj, hogy minek adták ki, mikor még le se tesztelték rendesen.

    Attól, hogy valami gyakrabban frissül nem biztos, hogy biztonságosabb vagy jobb is (lásd pl a W10-et ott is számtalan gond volt egy-egy elhamarkodott frissítésből).

    Persze, kiadni csak akkor van értelme, ha megfelel a minimális minöségbiztosítási követelményeknek. Ebben egyetértünk.

  3. 16 órája, Roli82 írta:

    Kis képernyős alkalmazást nem tesztelek.

    Attól, hogy nem frissítik 2 hetente meg havonta, az még nem jelenti azt, hogy a háttérben nem tevékenykednek.

    Aktuális még ki nem küldött verzió iOS-en 2021 Január. 11 120.9.0 (36) . 

    Ha van, akkor miért nem adják ki? Hogy csak a háttérben tevékénykednek, az nagyon sokat elmond az állapotokról.

    Ajánlom figyelembe: https://agilemanifesto.org/iso/hu/principles.html (különösen a 3-as pontot).

    Ha nem kis lépésekben fejlesztenek és kérik ki a felhasználók véleményét, akkor majd akkor jön (megint) a leégés, amikor egyszer a menedzsment az asztalra csap (=most már pedig frissíteni fogunk, bármi is lesz!) és kiadják az elmúlt egy-fél év háttérfejlesztésének eredményét.

  4. 21 órája, Roli82 írta:

    Nem a kollegám, nem dolgozom a Telekomnál, max annyi közöm van a Telekomhoz, hogy az előfizetőjük vagyok és hivatalos tesztelő, így többek közt a TV és koaxos HGW  tesztekben is benne vagyok egy ideje.

    Nem fog ellépni melletünk a világ. xD

    Majd az idö megmondja. Nem tünik stratégiai fontosságú alkalmazásnak, utolsó frissítése az app-nak: 14 september 2020 :-)

    Nálunk kéthetente jönnek ki frissítések banki appunkhoz, max havonta, amikor valami nagyon nem vállalható bug csúszik be.

  5. 1 órája, btz írta:

    Szerintem ez egy nagyon remek funkció. Így több családtaggal és baráttal megoszthatjuk a Telekom TVGO használatát. Hogy mért mászott el az előfizetés arról az email címről, amivel elvileg eredetileg összevolt párosítva a TV díjcsomagod, azt nem tudom. Valamilyen egyedi hiba lehet. Ha rendesen meg van csinálva, ilyrnre nincs szükség, csak akkor ha ismerős vagy barát vagy akárki emailjére is ki akarod terjeszteni a szolgáltatás elérését. 

    Ekkor: 24-1-2021 at 7:49, Telekom szakértő írta:

    Szia! A Telekom TV GO egyelőre ugyan csak kis képernyős ezsközökre érhető el, de minden fejlesztés során vizsgáljuk újabb, bevonható eszközök lehetőségét. Tv készülékre jelenleg nincs tervezve. Bízunk megértésedben ^Attila

    Eddig is max ketten nézhették,úgyhogy ezegy felesleges sallang, amit nem teszteltek megfelöen. Ha meg akarom valakivel osztani, akkor megadom neki az email címemet meg a jelszót és kész.

  6. Ma reggeltöl csak a közszolgálati adókat lehetett nézni, pedig szuper családi csomagom van. Ki/belépés nem segített. A telekom webshopba belépve a csatolt kép fogadott. TVGO jogok????? Meglévö elöfizetésemet meg kellett osztanom a TVGO-s emailemmel. Gratulálok annak, aki ezt kitalálta és tesztelte! Sajnálom a supportosaitokat....Naamloos.png

     

     

  7. 15 órája, Józsi03 írta:

    Sehogy nem tudom összekötni az otthoni családi tv csomagomat a tv go-val. Valahol mindig elakad a dolog, amiket itt fentebb soroltak, nálam minden megvolt, utoljára már egészen idáig eljutottam, de nem értem, hogy a megerősítő e-mailt hova küldték, mert amit írtak sárgával e-mail cím, oda nem jött. Egy (csillagozott) freemailes címet látok a sárga üzenet alatt, de az nem az enyém.

    Semilyen freemail-es címed nincs amivel régebben regisztráltál?

  8. 23 órája, Petikem írta:

    Üdv!
    A telekom tv go telepítése óta nem működik. 4-44-909-es hiba. Többször töröltem a gyorsítótárat és a programot is. Sok sikertelen próbálkozás után a telefont is újratelepítettem. Nem jó. Nagyon kellene pedig, mert sokat vagyok kórházban és csak így tudom, mi történik a falakon kívül. Voltam telekom üzletben, azt mondták, régi a szoftver. Átmentem a Samsunghoz. Azt mondták, a legújabb van rajta. Hónapok óta járkálok, írogatok, telefonálok, csak leráznak. Mármint a telekom. Kérem segítsenek! Csak emiatt nem szeretnék másik telefont venni.

    Sajnos nem nyílvánosak a hibakódok, pedig sokan kérték már, hogy publikálják. Rákerestem az interneten a  4-44-909-re, de csak egy olyan találat volt amiben a TVGO szerepel. Ott azt tanácsolták, hogy vegyék fel a kapcsolatot a telefonos ügyfélszolgálattal. 

    En telefont biztosan nem váltanék, annek szerintem semmi baja ;-)

  9. 13 órája, Molnár Péter írta:

    Szia, h96 max x3, ez egy AmLogic S905X3 procis cucc, 4/32-es. Alapvetően profi a cucc, de ezekkel a rohadt TV csatornákkal nem bír. Több főzött ROM-ot is kipróbáltam. Érdekes, mert ahogy írtam, a 6 közszolgálatit simán viszi, minden más béna, a Moziklubos cuccok is szépen mennek. Röhej 2020-ban, hogy egy Magenta 1 előfizu birtokában T'h'elenorh MyTv-t kell vennem, mert csak 3 set top boxot adnak egy csomagban.  Persze, fizessek elő még egyre....

    Hmm, nálam H96 max rk3318-on (2/16) nincs ilyen probléma, pedig az gagyibb, mint a tied.

    Van persze más probléma, de az bizonyítottan az új app hibája (nem jól kezeli az emulált touch screent). Ha viszont betölþötte a csatornát, akkor megy, hacsak nincs központi hiba. Szuper családi csomagom van.

     

  10. 6 órája, gunners1886@freemail.hu írta:

    Tisztelt Telekom!

    Kérdésem: TV csomagot váltottunk kb. 1 hete frissült a rendszerünk. Mennyi idő, hogy az előfizetéssel összekapcsolt Telekom TV GO -ban is megjelenjenek azok a csatornák amik elvileg a csomagunk része. Konkrétum: Szuper Családi HD-ra váltottunk az Arena4 miatt. Elvileg ha jól tudom annak is TV GO -ban kellene lennie. Javítsanak ki ha tévedek. Bocs de a 1414-et már unom hívni mert mindig mindenben az a válasz, hogy türelem. OK. Ui.: Tudom nem ez az oka de azért kipróbáltam, hogy kijelentkeztem, majd vissza de semmi. Még az appot is újra feltelepítettem. Előre is köszönöm a válaszukat!

    Ha a TV-müsorba belemész, akkor ott sem látod a csatornáidat?

  11. 2 órája, Zsu4951 írta:

    Hello! Androidos tv-n szeretnem hasznalni a telekom tv go-t, folyamatosan a fenti hibat jelzi. Mit tegyek, hogy hasznalhato legyen?

    Oprendszer Android TV vagy kínai TV-BOX közönséges Android oprendszerrel? Szerintem az Android TV nem támogatott. A hibakódot sajnos nem ismerem, de itt irnak róla:

     

×
×
  • Új...