Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

bucika

Tag
  • Tartalmak

    46
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit bucika posztolt

  1. A fórum tele van ilyen, meg hasonló problémakkal, javítás viszont nincs. Az app utolsó frissítése márciusban (fél éve!) volt. Az igazi megoldás, ha váltasz másra. 2 évig szívtam ezzel a tákolmánnyal, de ***** voltam. A konkurrenciánál az app megy min. android 6-on, kínai rootolt TV boxon is elindul és minden hasznalható, 5 eszközön _egyszerre_ is nézhetö (!), kevesebbe kerül (!!), havonta van app frissítés, stb. Nem hibátlan az app, de fényévekkel jobb. Sajnálom, de ez van.
  2. bucika

    hibaszám 4-44-148. Mi ez?

    Valószínüleg root-olt ROM-ot adtak a lejatszóhoz a kínaiak, azon pedig nem engedik futtatni az appot. Ha van hozzá nem rootolt ROM akkor azt kellene feltenni,esetleg megpróbálni unrootolni.
  3. bucika

    Telekom TVGO

    Na, nekem minden problémám megoldódott, 2 év kínlódás után felmondtam ezt a kritikán aluli szolgáltatást.
  4. bucika

    Telekom TVgo account hiba

    Szerintem itt lesz a gubanc, és csak a 1414 tud segíteni. Valami elszállt vagy kitörlödött náluk, esetleg megint fejlesztettek :-) Itt lehet spammelni a fejlesztöket: alkalmas-fejlesztes@telekom.hu
  5. bucika

    TV GO használata okos TV n

    Persze, kiadni csak akkor van értelme, ha megfelel a minimális minöségbiztosítási követelményeknek. Ebben egyetértünk.
  6. bucika

    TV GO használata okos TV n

    Ha van, akkor miért nem adják ki? Hogy csak a háttérben tevékénykednek, az nagyon sokat elmond az állapotokról. Ajánlom figyelembe: https://agilemanifesto.org/iso/hu/principles.html (különösen a 3-as pontot). Ha nem kis lépésekben fejlesztenek és kérik ki a felhasználók véleményét, akkor majd akkor jön (megint) a leégés, amikor egyszer a menedzsment az asztalra csap (=most már pedig frissíteni fogunk, bármi is lesz!) és kiadják az elmúlt egy-fél év háttérfejlesztésének eredményét.
  7. bucika

    TV GO használata okos TV n

    Majd az idö megmondja. Nem tünik stratégiai fontosságú alkalmazásnak, utolsó frissítése az app-nak: 14 september 2020 :-) Nálunk kéthetente jönnek ki frissítések banki appunkhoz, max havonta, amikor valami nagyon nem vállalható bug csúszik be.
  8. Pontosan, a merketingeseiknek találhatták ki :-)
  9. Eddig is max ketten nézhették,úgyhogy ezegy felesleges sallang, amit nem teszteltek megfelöen. Ha meg akarom valakivel osztani, akkor megadom neki az email címemet meg a jelszót és kész.
  10. bucika

    TV GO használata okos TV n

    A kollégád (?) itt lent nem ezt írta. Ha lesz is valamikor, akkor addigra valoszinüleg ellép melletetek a világ.
  11. Ma reggeltöl csak a közszolgálati adókat lehetett nézni, pedig szuper családi csomagom van. Ki/belépés nem segített. A telekom webshopba belépve a csatolt kép fogadott. TVGO jogok????? Meglévö elöfizetésemet meg kellett osztanom a TVGO-s emailemmel. Gratulálok annak, aki ezt kitalálta és tesztelte! Sajnálom a supportosaitokat....
  12. bucika

    TV GO használata okos TV n

    Tavaly még azt irtátok, hogy idén lesz támogatás TV-re is. De ha nem lesz, akkor majd megyünk a konkurrenciához. Ebresztö Telekom, 2021 van! A falusi nagymamámon kívül már mindeki streamel.
  13. bucika

    TVGO üzenet: tartalom nem lejátszható

    Legelöször egy magyar IP-röl kell belépni, utánna mennie kell Bécsböl is. 2 hónapig. Utána újra be kell lépni itthonról.
  14. bucika

    Telekom Tvgo regisztráció

    Semilyen freemail-es címed nincs amivel régebben regisztráltál?
  15. bucika

    Telekom TVGo hiba

    Sajnos nem nyílvánosak a hibakódok, pedig sokan kérték már, hogy publikálják. Rákerestem az interneten a 4-44-909-re, de csak egy olyan találat volt amiben a TVGO szerepel. Ott azt tanácsolták, hogy vegyék fel a kapcsolatot a telefonos ügyfélszolgálattal. En telefont biztosan nem váltanék, annek szerintem semmi baja ;-)
  16. bucika

    Új Telekom TVGO probléma

    Hmm, nálam H96 max rk3318-on (2/16) nincs ilyen probléma, pedig az gagyibb, mint a tied. Van persze más probléma, de az bizonyítottan az új app hibája (nem jól kezeli az emulált touch screent). Ha viszont betölþötte a csatornát, akkor megy, hacsak nincs központi hiba. Szuper családi csomagom van.
  17. bucika

    Telekom TvGo

    Ha rootolt a kütyüd, akkor biztosan reszeltek. Elég jó a bépített root check, ahogy tapasztaltam.
  18. bucika

    Telekom TvGo

    Az új app minimum 7-es androidot igényel. A dokumentációban már 8 van, de volt itt, akinek még ment 7-tel.
  19. bucika

    Új Telekom TVGO probléma

    A TV-box ugye hivatalosan nem támogatott :-) de nekem is van egy. Azon nincs ilyen hiba. A tied milyen típus?
  20. bucika

    Telekom TV GO

    Ha a TV-müsorba belemész, akkor ott sem látod a csatornáidat?
  21. bucika

    1-44-043 hibakód

    Valami általános keretrendszert használhatnak a fejlesztök, mert kis google-ozás után látható, hogy más TV applikációk is ugyanilyen hibakódokat használnak: https://forum.telus.com/t5/Pik-TV/Error-1-44-043/td-p/97746 :-)
  22. bucika

    1-44-043 hiba

    Oprendszer Android TV vagy kínai TV-BOX közönséges Android oprendszerrel? Szerintem az Android TV nem támogatott. A hibakódot sajnos nem ismerem, de itt irnak róla:
  23. bucika

    Telekom TV GO iOS alkalmazas amerikai App Store

    Akkor reménykedjünk!
×
×
  • Új...