Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

bucika

Tag
 • Tartalmak

  46
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit bucika posztolt

 1. A fórum tele van ilyen, meg hasonló problémakkal, javítás viszont nincs. Az app utolsó frissítése márciusban (fél éve!) volt. Az igazi megoldás, ha váltasz másra. 2 évig szívtam ezzel a tákolmánnyal, de ***** voltam. A konkurrenciánál az app megy min. android 6-on, kínai rootolt TV boxon is elindul és minden hasznalható, 5 eszközön _egyszerre_ is nézhetö (!), kevesebbe kerül (!!), havonta van app frissítés, stb. Nem hibátlan az app, de fényévekkel jobb. Sajnálom, de ez van.
 2. bucika

  hibaszám 4-44-148. Mi ez?

  Valószínüleg root-olt ROM-ot adtak a lejatszóhoz a kínaiak, azon pedig nem engedik futtatni az appot. Ha van hozzá nem rootolt ROM akkor azt kellene feltenni,esetleg megpróbálni unrootolni.
 3. bucika

  Telekom TVGO

  Na, nekem minden problémám megoldódott, 2 év kínlódás után felmondtam ezt a kritikán aluli szolgáltatást.
 4. bucika

  Telekom TVgo account hiba

  Szerintem itt lesz a gubanc, és csak a 1414 tud segíteni. Valami elszállt vagy kitörlödött náluk, esetleg megint fejlesztettek :-) Itt lehet spammelni a fejlesztöket: alkalmas-fejlesztes@telekom.hu
 5. bucika

  TV GO használata okos TV n

  Persze, kiadni csak akkor van értelme, ha megfelel a minimális minöségbiztosítási követelményeknek. Ebben egyetértünk.
 6. bucika

  TV GO használata okos TV n

  Ha van, akkor miért nem adják ki? Hogy csak a háttérben tevékénykednek, az nagyon sokat elmond az állapotokról. Ajánlom figyelembe: https://agilemanifesto.org/iso/hu/principles.html (különösen a 3-as pontot). Ha nem kis lépésekben fejlesztenek és kérik ki a felhasználók véleményét, akkor majd akkor jön (megint) a leégés, amikor egyszer a menedzsment az asztalra csap (=most már pedig frissíteni fogunk, bármi is lesz!) és kiadják az elmúlt egy-fél év háttérfejlesztésének eredményét.
 7. bucika

  TV GO használata okos TV n

  Majd az idö megmondja. Nem tünik stratégiai fontosságú alkalmazásnak, utolsó frissítése az app-nak: 14 september 2020 :-) Nálunk kéthetente jönnek ki frissítések banki appunkhoz, max havonta, amikor valami nagyon nem vállalható bug csúszik be.
 8. Pontosan, a merketingeseiknek találhatták ki :-)
 9. Eddig is max ketten nézhették,úgyhogy ezegy felesleges sallang, amit nem teszteltek megfelöen. Ha meg akarom valakivel osztani, akkor megadom neki az email címemet meg a jelszót és kész.
 10. bucika

  TV GO használata okos TV n

  A kollégád (?) itt lent nem ezt írta. Ha lesz is valamikor, akkor addigra valoszinüleg ellép melletetek a világ.
 11. Ma reggeltöl csak a közszolgálati adókat lehetett nézni, pedig szuper családi csomagom van. Ki/belépés nem segített. A telekom webshopba belépve a csatolt kép fogadott. TVGO jogok????? Meglévö elöfizetésemet meg kellett osztanom a TVGO-s emailemmel. Gratulálok annak, aki ezt kitalálta és tesztelte! Sajnálom a supportosaitokat....
 12. bucika

  TV GO használata okos TV n

  Tavaly még azt irtátok, hogy idén lesz támogatás TV-re is. De ha nem lesz, akkor majd megyünk a konkurrenciához. Ebresztö Telekom, 2021 van! A falusi nagymamámon kívül már mindeki streamel.
 13. bucika

  TVGO üzenet: tartalom nem lejátszható

  Legelöször egy magyar IP-röl kell belépni, utánna mennie kell Bécsböl is. 2 hónapig. Utána újra be kell lépni itthonról.
 14. bucika

  Telekom Tvgo regisztráció

  Semilyen freemail-es címed nincs amivel régebben regisztráltál?
 15. bucika

  Telekom TVGo hiba

  Sajnos nem nyílvánosak a hibakódok, pedig sokan kérték már, hogy publikálják. Rákerestem az interneten a 4-44-909-re, de csak egy olyan találat volt amiben a TVGO szerepel. Ott azt tanácsolták, hogy vegyék fel a kapcsolatot a telefonos ügyfélszolgálattal. En telefont biztosan nem váltanék, annek szerintem semmi baja ;-)
 16. bucika

  Új Telekom TVGO probléma

  Hmm, nálam H96 max rk3318-on (2/16) nincs ilyen probléma, pedig az gagyibb, mint a tied. Van persze más probléma, de az bizonyítottan az új app hibája (nem jól kezeli az emulált touch screent). Ha viszont betölþötte a csatornát, akkor megy, hacsak nincs központi hiba. Szuper családi csomagom van.
 17. bucika

  Telekom TvGo

  Ha rootolt a kütyüd, akkor biztosan reszeltek. Elég jó a bépített root check, ahogy tapasztaltam.
 18. bucika

  Telekom TvGo

  Az új app minimum 7-es androidot igényel. A dokumentációban már 8 van, de volt itt, akinek még ment 7-tel.
 19. bucika

  Új Telekom TVGO probléma

  A TV-box ugye hivatalosan nem támogatott :-) de nekem is van egy. Azon nincs ilyen hiba. A tied milyen típus?
 20. bucika

  Telekom TV GO

  Ha a TV-müsorba belemész, akkor ott sem látod a csatornáidat?
 21. bucika

  1-44-043 hibakód

  Valami általános keretrendszert használhatnak a fejlesztök, mert kis google-ozás után látható, hogy más TV applikációk is ugyanilyen hibakódokat használnak: https://forum.telus.com/t5/Pik-TV/Error-1-44-043/td-p/97746 :-)
 22. bucika

  1-44-043 hiba

  Oprendszer Android TV vagy kínai TV-BOX közönséges Android oprendszerrel? Szerintem az Android TV nem támogatott. A hibakódot sajnos nem ismerem, de itt irnak róla:
 23. bucika

  Telekom TV GO iOS alkalmazas amerikai App Store

  Akkor reménykedjünk!
×
×
 • Új...