bucika

Tag
 • Tartalmak

  43
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

bucika a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 1. Még duplán is számláznak...
 2. Mitöl lett jó?
 3. Szerintem itt lesz a gubanc, és csak a 1414 tud segíteni. Valami elszállt vagy kitörlödött náluk, esetleg megint fejlesztettek :-) Itt lehet spammelni a fejlesztöket: alkalmas-fejlesztes@telekom.hu
 4. Persze, kiadni csak akkor van értelme, ha megfelel a minimális minöségbiztosítási követelményeknek. Ebben egyetértünk.
 5. Ha van, akkor miért nem adják ki? Hogy csak a háttérben tevékénykednek, az nagyon sokat elmond az állapotokról. Ajánlom figyelembe: https://agilemanifesto.org/iso/hu/principles.html (különösen a 3-as pontot). Ha nem kis lépésekben fejlesztenek és kérik ki a felhasználók véleményét, akkor majd akkor jön (megint) a leégés, amikor egyszer a menedzsment az asztalra csap (=most már pedig frissíteni fogunk, bármi is lesz!) és kiadják az elmúlt egy-fél év háttérfejlesztésének eredményét.
 6. Majd az idö megmondja. Nem tünik stratégiai fontosságú alkalmazásnak, utolsó frissítése az app-nak: 14 september 2020 :-) Nálunk kéthetente jönnek ki frissítések banki appunkhoz, max havonta, amikor valami nagyon nem vállalható bug csúszik be.
 7. Pontosan, a merketingeseiknek találhatták ki :-)
 8. Eddig is max ketten nézhették,úgyhogy ezegy felesleges sallang, amit nem teszteltek megfelöen. Ha meg akarom valakivel osztani, akkor megadom neki az email címemet meg a jelszót és kész.
 9. A kollégád (?) itt lent nem ezt írta. Ha lesz is valamikor, akkor addigra valoszinüleg ellép melletetek a világ.
 10. Ma reggeltöl csak a közszolgálati adókat lehetett nézni, pedig szuper családi csomagom van. Ki/belépés nem segített. A telekom webshopba belépve a csatolt kép fogadott. TVGO jogok????? Meglévö elöfizetésemet meg kellett osztanom a TVGO-s emailemmel. Gratulálok annak, aki ezt kitalálta és tesztelte! Sajnálom a supportosaitokat....
 11. Tavaly még azt irtátok, hogy idén lesz támogatás TV-re is. De ha nem lesz, akkor majd megyünk a konkurrenciához. Ebresztö Telekom, 2021 van! A falusi nagymamámon kívül már mindeki streamel.
 12. Legelöször egy magyar IP-röl kell belépni, utánna mennie kell Bécsböl is. 2 hónapig. Utána újra be kell lépni itthonról.
 13. Semilyen freemail-es címed nincs amivel régebben regisztráltál?
 14. Sajnos nem nyílvánosak a hibakódok, pedig sokan kérték már, hogy publikálják. Rákerestem az interneten a 4-44-909-re, de csak egy olyan találat volt amiben a TVGO szerepel. Ott azt tanácsolták, hogy vegyék fel a kapcsolatot a telefonos ügyfélszolgálattal. En telefont biztosan nem váltanék, annek szerintem semmi baja ;-)
 15. Hmm, nálam H96 max rk3318-on (2/16) nincs ilyen probléma, pedig az gagyibb, mint a tied. Van persze más probléma, de az bizonyítottan az új app hibája (nem jól kezeli az emulált touch screent). Ha viszont betölþötte a csatornát, akkor megy, hacsak nincs központi hiba. Szuper családi csomagom van.