bucika

Tag
 • Tartalmak

  46
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

bucika a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 1. A fórum tele van ilyen, meg hasonló problémakkal, javítás viszont nincs. Az app utolsó frissítése márciusban (fél éve!) volt. Az igazi megoldás, ha váltasz másra. 2 évig szívtam ezzel a tákolmánnyal, de ***** voltam. A konkurrenciánál az app megy min. android 6-on, kínai rootolt TV boxon is elindul és minden hasznalható, 5 eszközön _egyszerre_ is nézhetö (!), kevesebbe kerül (!!), havonta van app frissítés, stb. Nem hibátlan az app, de fényévekkel jobb. Sajnálom, de ez van.
 2. Valószínüleg root-olt ROM-ot adtak a lejatszóhoz a kínaiak, azon pedig nem engedik futtatni az appot. Ha van hozzá nem rootolt ROM akkor azt kellene feltenni,esetleg megpróbálni unrootolni.
 3. Na, nekem minden problémám megoldódott, 2 év kínlódás után felmondtam ezt a kritikán aluli szolgáltatást.
 4. Még duplán is számláznak...
 5. Mitöl lett jó?
 6. Szerintem itt lesz a gubanc, és csak a 1414 tud segíteni. Valami elszállt vagy kitörlödött náluk, esetleg megint fejlesztettek :-) Itt lehet spammelni a fejlesztöket: alkalmas-fejlesztes@telekom.hu
 7. Persze, kiadni csak akkor van értelme, ha megfelel a minimális minöségbiztosítási követelményeknek. Ebben egyetértünk.
 8. Ha van, akkor miért nem adják ki? Hogy csak a háttérben tevékénykednek, az nagyon sokat elmond az állapotokról. Ajánlom figyelembe: https://agilemanifesto.org/iso/hu/principles.html (különösen a 3-as pontot). Ha nem kis lépésekben fejlesztenek és kérik ki a felhasználók véleményét, akkor majd akkor jön (megint) a leégés, amikor egyszer a menedzsment az asztalra csap (=most már pedig frissíteni fogunk, bármi is lesz!) és kiadják az elmúlt egy-fél év háttérfejlesztésének eredményét.
 9. Majd az idö megmondja. Nem tünik stratégiai fontosságú alkalmazásnak, utolsó frissítése az app-nak: 14 september 2020 :-) Nálunk kéthetente jönnek ki frissítések banki appunkhoz, max havonta, amikor valami nagyon nem vállalható bug csúszik be.
 10. Pontosan, a merketingeseiknek találhatták ki :-)
 11. Eddig is max ketten nézhették,úgyhogy ezegy felesleges sallang, amit nem teszteltek megfelöen. Ha meg akarom valakivel osztani, akkor megadom neki az email címemet meg a jelszót és kész.
 12. A kollégád (?) itt lent nem ezt írta. Ha lesz is valamikor, akkor addigra valoszinüleg ellép melletetek a világ.
 13. Ma reggeltöl csak a közszolgálati adókat lehetett nézni, pedig szuper családi csomagom van. Ki/belépés nem segített. A telekom webshopba belépve a csatolt kép fogadott. TVGO jogok????? Meglévö elöfizetésemet meg kellett osztanom a TVGO-s emailemmel. Gratulálok annak, aki ezt kitalálta és tesztelte! Sajnálom a supportosaitokat....
 14. Tavaly még azt irtátok, hogy idén lesz támogatás TV-re is. De ha nem lesz, akkor majd megyünk a konkurrenciához. Ebresztö Telekom, 2021 van! A falusi nagymamámon kívül már mindeki streamel.
 15. Legelöször egy magyar IP-röl kell belépni, utánna mennie kell Bécsböl is. 2 hónapig. Utána újra be kell lépni itthonról.