agi310

Tag
 • Tartalmak

  10
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit agi310 posztolt

 1. Hogy és hol kell az online felületen Telekom Fiók nélkül adategyeztetést végezni? Ismerősnek segítenék, aki nem tud elmenni személyes ügyintézésre, és nincs internet elérése sem. Tavaly gond nélkül meg lehetett oldani, Domino feltöltőkártyás az előfizetés. Az SMS is megérkezett de amikor a személyes adatok megadásának kéne következni, Telekom-fiók belépést kér a rendszer. Miért? Hova lépjek ha nincs az előfizetéshez Telekom Fiók és nincs is szükség rá. Köszönettel:
 2. 30 perce hallgatom, hogy másnak segítenek az ügyintézők és nézem a számítógépet ahol egyeztetném az adatokat a megfelelő felületen, de az sms nem jön a teljesen letiltott telefonra amit hónapokkal ezelőtt "sikeresen" ???? egyeztetve lett. Telefonon és online sem tudom elintézni a dolgot és le van tudva azzal az ember hogy Technikai hiba???? a következő válasz meg az lesz hogy menjek be még egyszer személyesen...
 3. Köszönöm a kedves kérdést. A szolgáltató megadta az smpt szervernek 465 és 587 portokat amivel szintén nem működik. A 25-ös használtam ezelőtt sőt ajánlottak egy 2225-öt amivel szintén nem megy. Bejövő szerverhez kaptam a 993 995 143 110 portokat is. Van még ezen kívül is? Szívesen fogadom a további beállítási ötleteket.
 4. Mint írtam minden változatot kipróbáltam. Ez volt az első. Nem működik.
 5. Nálam ez a probléma másmilyen módon jelentkezett és az óta tart is. A webmail saját felületén gond nélkül fogad és küld a rendszer leveleket. Az okostelefonon szintén gond nélkül megy a levelezés. Viszont egy e-mail kliens használatakor bedöglik a rendszer. Az összes létező port beállításokat kipróbálva mind IMAP POP3 esetében sem küld levelet a rendszer. A T által küldött beállításokkal sem és más működőnek tudott alternatívákkal sem. Csak fogadja a leveleket de nem küld. Kénytelen vagyok a webmail felületen levelezni vagy másik e-mail címmel. Remélem valakinek sikerül rájönni a megoldásra...
 6. Magyarán szólva teljesen hoztam létre én is meg a "T" cég is ezt a fiókot. Alkalmatlan arra amire kitalálták.:smileysad: Legalább is nálam biztosan.  
 7. Első benyomásom, hogy pontosan az nem működik ami eddig sem működött. Nekem jelenleg az otthoni előfizetés továbbra sem működik. A fiókhoz hozzá tudtam adni két mobil előfizetést, és az otthoni előfizetést. A mobil előfizetések rendben működnek, az adatok pontosak, az ottnoni előfizetés lekérdezésekor hibaüzenetet kapok, aminek a linkje eléggé hasonlít a hónapokon át csak simán elérhetetlen otthoni előfizetés oldalán szólő "elnézést kérő" oldalhoz. Gondoltam már arra hogy biztos azért mert állandóan beírogattam az ügyfélszolgálatnak, hogy miért nem tudom már megnézni az előfizetésemet, na és persze soha nem voltam hajlandő digitális tv-re váltani, ha tetszik a Telekomnak ha nem. De félretéve a viccet, ha ez minden amit létre tudtak hozni fejlesztés címén akkor......
 8. Sajnos továbbra is csak hibaüzenet érkezik vissza miszerint "a művelet során hiba lépett fel" :-( A mobil előfizetéseimet teljesen jól kezeli, az otthoni előfizetést is szerettem volna kártyás fizetéssel letudni ezen az oldalon a mobilokhoz hasonlóan, és akkor a Távszámlát is le tudnám mondani mert már csak ezért kellett fenntartani. Hát azért még reménykedem egy kicsit, hátha magához tér és nekem is működni fog.  
 9. Az otthoni előfizetés adatait is mutatja??? Mert nekem csak egy hibaüzenetet válaszol vissza! :-(
 10. Szia! Elég hosszan sikerült csak létrehozni ezt az új Telekom fiókot nekem is, többször vagy felfüggesztett vagy éppen általános hibára hivatkozott az oldal. De hogy az otthoni előfizetést továbbra sem lehet érdemben használni az valami röhej! Először még hozzáadni sem volt hajlandó a fiókhoz, aztán hiába adta hozzá végül, adatközlésre nem hajlandő. Hihetetlen!!!