Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

djnidec

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

djnidec eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. djnidec

    Mobilinternet

    Kedves tudományos tag en azért a laptopert 3 evet dolgoztam Londonban Amig meg tudtam dolgozni kerestem penzt ugyhogy meg abbol a bevetelembol vasaroltam a zyxel routert amit az amazonrol rendeltem mert a 70.000 et nem tudtam volna kifizetni. VALAKITŐL AKI ÉRT IS HOZZÁ ÉS NEM AZ ÜRES ZSEBEMBEN AKAR TURKALNI VALAMI ERDEMI MEGOLDÁST VAROK PL EGY TANÁCSOT MELYIK LINUXOT TEGYEM FEL ES MILYEN TUZFALALAT INSTALLALJAK HOGY KI TUDJAM ZÁRNI A HACKEREKET A RENDSZEREIMBOL. Ezek a HACKEREK sajat 3g ANTENNÁT hasznalnak es mindenemet tönkretettek. Kerem mellozni az ilyen cinikus hozzaszolasokat elvegre egymas segitesere jott letre ez a forum nem nagyképűskodesre . Tovabbra is varok valami megoldást a problémára. Elore is köszönöm!
  2. djnidec

    Mobilinternet

    Internet marketing 100% legalis. De mashol nem tudok dolgozni mert panikbeteg vagyok.masfrel eve nincs semmi bevetelem.ugyhogy jo lenne ha valaki érdemben tudna segiteni.mielőtt ehenhalok
  3. djnidec

    Mobilinternet

    Szenvedő alanya vagyok a legujabb hacker tamadasnak 2013 juliusa ota. A TELEKOM A LEGGUSZTUSTALANABB SZOLGÁLTATÓ AMIVEL VALAHA DOLGOM VOLT. A LEGDRAGABB , DE CSAK BESZEDIK A NAGY PÉNZT AMIKOR MEG A FELHASZNÁLÓNAK SEGITSEGITSEGRE LENNE SZUKSEGE AZ EN ESETEMBEN ZAVARELHARITASRA AKKOR MEG NEM SEGITENEK EN AZ INTERNETEM MUNKÁRA HASZNÁLTAM MERT EGÉSZSEGUGYI OKOK MIATT CSAK ITTHONRÓL TUDTAM DOLGOZNI. DE EZEK A GUSZTUSTALAN HACKEREK NEM ENGEDNEK DOLGOZNI. Tönkretettek egy 600.000 ft os DELL STUDIO LAPTOPOMAT 4 Db Compaq d510 asztali számítógépemet valamint egy DELL OPTIPLEX ASZTALI GEPET IS Mar negyedik honapja szamitogep nelkul vagyok már nagyon szenvedek. Anyagi károm kb 2.5 millio forint mert a T-Online nem kepes egy zavarelharitasi autot kikuldeni es bemerni a hackerek antennajat amit en egy egyszeru OKOSTELEFONOS antennas nevu alkalmazassal siman be tudok mérni. A HACKEREK AZ ANTENNAJUK HELYET HAVONTA VALTOZTATJAK Van valakinek valami ötlete mit lehetne tenni mert en mar mindent Megprobaltam megvettem a legjobb tuzfal softwareeket sot még egy 70.000 forintos ZYXEL USG 20W TÍPUSÚ hardware tuzfalat ami usb internet sticket hasznal a 3g tipusu támadások ellen de nem tudom bekonfiguralni mert a hackerek egybol hozzafernek a mobil stickhez es blokkoljak azt. Mobiltelefonon keresztul fernek hozza barmely gephez tablethez machintoshoz OKOSTELEFONhoz mindenhez. KEREM HA VALAKINEK VAN VALAMI OTLETE OSSZA MEG VELEM MERT BETEGEN MMÁSFÉL ÉVE A SEMMIBOL ELEK VAGY HA EZT VALAKI OLVASSA A TELEKOMTOL AKKOR KÜLDJENEK KI ABASÁRRA EGY ZAVARELHARITASI AUTOT ÉS OLDJAK MEG A PROBLÉMÁMAT. Kerem segitsenek!!!
×
×
  • Új...