Törölt_tag1991

Tag
 • Tartalmak

  18
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törölt_tag1991 a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Meg volt tegnap este és ma reggel is áramtalanítás, újrahangolás, fürdetés, szárítás, mosás, centrifugálás de nincs változás sajnos.
 2. Eddíg IPTV Családi+HD csomag és HBO Maxpack csomagom volt. Nem hiszem, hogy csak a nyitott csatornákat zárták el. Pl.: AXN, Discovery, Filmbox, Comedi Central, de mindegy majd megoldódik egyszer
 3. Nekem nem kell cserélni ezt az Üszmondták. Attila70: értem majd csak a 2. stb. után lesz feloldava, de akkor a meglévő csatornálat amire most is van előfizetés azt miért zárolták? Szerintem csak azokat kellene zárolni ami az új csomagban vannak nem?
 4. Cisco isb2231 felvevős. Kellene cserélni? Van ettől újabb jobb is? Az eddíg nézett sd-hd csatornákhoz teljesen megfelelt.
 5. Sziasztok! Holnap jár le a 2 éves hűség, kedden (29-én) hosszabbítottunk újra 2 évre + kértem egy sima boxot a felvevős mellé a másik szobába is. Szuper családi HD csomag lett belőle. Azt mondták már szerdán aktíválva lesz, mondtam nem sűrgős. Csütörtök este mire hazaértem az eddíg megvolt csatornék negyede eltünt, felirat lett, hogy fizessek elő a csatornára. Tegnap este felhívtam a 1412-t kérdeztem mivan, azt mondták valamiért fel van függesztve az egész mert ki kell jönniük és személyesen a helyszínen beállítani valamit vagy boxot cserélni Mondtam ilyet még nem hallottam, mert a csatornákat központból állítják ahhoz nem kell külön box és legalább azokat a csatikat tegye vissza ami eddíg is volt. Sajnos nem tud semmit tenni majd telefonálnak, hogy mikor jönnek. Ha jól emlékszem 2009 óta van optikai kábeles IPTV box-al és T-s ruterrel. Tényleg kell cserélni felvevős box-ot mert pár csatornával több lesz?
 6. Szerintem akinek 3 előfizetése van annak is adhatnák ingyen a wifit. Azokat is beélesítik akinek optikán jön minden? nekem az van, de valahol olvastam, hogy előtte értesítenek?
 7. Vpn megoldás technikai megoldásos része érdekelne inkább, ha itt nem publikus akkor privátban is jöhetne Köszönöm
 8. Megtudhatnám, hol lett kitárgyalva a vpn-es megoldás? Nem találtam meg a fórumban vagy csak rosszul kerestem Köszönöm
 9. Közben áramtalanítás után betudtam lépni, de pár óra múlva megint visszaszámolgat Igen nekem H és fehér van, de azért írtam ide mert nem akartam újat nyitni.
 10. Sziasztok! Nekem is ilyen HG8245H van. Ma megpróbáltam belépni(legalább 4 hónapja nem léptem be), hogy portot nyissak de ez fogadott: too many retrials, please retry és itt egy számsor ami másodperceket számol vissza, amit kiszámoltam és 336 órára jött ki Mi lehet a hiba illetve miként tudnék belépni? Köszi
 11. Dhcp-vel még rosszabb volt ezért kapott mindegyik fix ip-t.. Gépemmel nem hiszem, hogy gond lenne 3 hónapos Win 7 van rajta.
 12. Szia!   Kábelen dobja el, a tv megy rendesen az nem áll le. A gép közvetlenül csatlakozik bele. Minden vezetékes eszköz ami a hálózatban van fix ip-n van.
 13. Sziasztok! Huawei HG8245H wifi-s T-s eszközöm van optikai kábelhez. Van valami más hasonló esetleg jobb eszköz is amit ad a T optikához? Köszi. Ugyanis esténként pl. most is eldobja a netet csak az ujraindítás segít. Elméletleg új eszköz, nálam csomagolták ki.
 14. Sziasztok!   Esetleg van valakinek infója, hogy mikor lehet használni az előfizetői fiókban lévő műsorújságot szinkronizálni a beltérivel? Mobil alkalmazás sem működik a tv-n keresztül. Állandó hibát ír mindkettőnél. Weben hibás MT vagy IPTV azonosító a mobilnál pedíg Próbálja később üzenet jön.  Mikor bekötötték tavaly decemberben bejelentettem többször de se sibajegy se javulás nem történt.   Köszi
 15. Ja ez az, igen ezt is próbáltam már de erre mint írtam az első hsz-ban a mobilra azt írja hogy hiba lépett fel és nem ad kódot amit a mobilba kellene beírni, hogy aktíválódjon :( 1412-re kb. egy hete bejelentettem hibára de még csak válasz sem jött :(