frksrlnd

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

frksrlnd a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Mi most jelenleg úgy állunk, hogy már minden nap 18:00 után teljesen felejtős a játék WOT-ban, mert 100-150 a ping egész Tordsan. Előtte jó, a "csúcsidőhöz" közeledve egyre feljebb megy a ping aztán felejtős a játék. Nesze neked optika 2000/1000, a régi sokkal stabilabb volt,
 2. Sziasztok! Szeretném jelezni, hogy az elmúlt 3 hétben, hasonló problémákkal küzdünk az előttem felsoroltakkal, online játék közben késő délutántól 17:00-tól, játszhatatlan a játék, magas MS miatt. (130). Tordason az egész falu erre panaszkodik, minden online játékban. A történethez hozzá tartozik kb 1 hónapja építették ki az optikai hálózatot, na azóta ez van sajnos.Régi nettel semmi gondunk nem volt. JÁTÉK amiben tapasztaltam: World of Tanks Köszönöm!
 3. Sziasztok! Szeretném jelezni, hogy az elmúlt 3 hétben, hasonló problémákkal küzdünk az előttem felsoroltakkal, online játék közben késő délutántól 17:00-tól, játszhatatlan a játék, magas MS miatt. (130). Tordason az egész falu erre panaszkodik, minden online játékban. A történethez hozzá tartozik kb 1 hónapja építették ki az optikai hálózatot, na azóta ez van sajnos.Régi nettel semmi gondunk nem volt. JÁTÉK amiben tapasztaltam: World of Tanks Köszönöm!
 4. Sziasztok! Szeretném jelezni, hogy az elmúlt 3 hétben, hasonló problémákkal küzdünk az előttem felsoroltakkal, online játék közben késő délutántól 17:00-tól, játszhatatlan a játék, magas MS miatt. (130). Tordason az egész falu erre panaszkodik, minden online játékban. A történethez hozzá tartozik kb 1 hónapja építették ki az optikai hálózatot, na azóta ez van sajnos.Régi nettel semmi gondunk nem volt. JÁTÉK amiben tapasztaltam: World of Tanks Köszönöm! Sziasztok! Szeretném jelezni, hogy az elmúlt 3 hétben, hasonló problémákkal küzdünk az előttem felsoroltakkal, online játék közben késő délutántól 17:00-tól, játszhatatlan a játék, magas MS miatt. (130). Tordason az egész falu erre panaszkodik, minden online játékban. A történethez hozzá tartozik kb 1 hónapja építették ki az optikai hálózatot, na azóta ez van sajnos.Régi nettel semmi gondunk nem volt. JÁTÉK amiben tapasztaltam: World of Tanks Köszönöm!