Brunnentaler

Tag
 • Tartalmak

  54
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Brunnentaler a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  1
  1

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 • Születésnap 10/01/74

Profil megtekintések

1986 profilmegtekintés
 1. Köszönöm
 2. Megtoldanám kérdésemet, lemondok a fénysebességről. Koax kábelt, hol tudnék venni, úgy hogy méretre pontos hossz kellene? Válaszokat előre is köszönöm
 3. " egyáltalán lehetséges e az optikai kábel behúzása a lakásba? " a kérdés ezért volt kérdés... ÁÁÁÁ, már minden világos, köszi a konstruktív választ, sokat tanultam belőle
 4. Sziasztok, A kérdésem az lenne, hogy ha jelenleg koaxon jön a net, érdemes e optikai kábelre váltani, ha igen akkro hol tudnám leellenőrizni, hogy egyáltalán lehetséges e az optikai kábel behúzása a lakásba? Előre is köszi. Üdv
 5. Köszi előre is
 6. Sziasztok! Egyetlen csatornánál (RTL Klub) kb 2-3 percenként megáll 1 mp-re a kép és a hang egyszerre. Valaki tapasztalt már ilyen hibát? Köszi Üdv.
 7. Sziasztok először is mindenkinek nagyon Boldog Újévet kívánok! Vsszatérő problémám van sajnos. Amióta routert cseréltek (a másik tönkrement kb 1 éve), azóta wifi problémáim vannak. Pár nap alatt leesik a 500-600 Mbps 6-7-re. Jelenleg pl 2Mbps az 1000 Mbps helyett. Voltak már a lakásban is állítottak a beállításokon, volt amikor külső problémát találtak de a jelenség maradt. :-( MIt lehet ilyen esetben tenni? Vagy esetleg tudtok olyan routert a Telekomnál ami jobb a jelenleginél (KAONCG3000)? A fura az, hogy a régi routerrel ilyen bajom sosem volt. Ami még észrevehető bár nem tudom, hoyg köze van hozzá, pár napja észrevettem, hogy a TV 1 mp-re megáll (a hang is és a kép is). De csak akkor ha csatornát nézünk (Netflix-nél pl nem) és legfőképp az RTL-nél figyelhető meg. Köszi előre is Üdv.
 8. Sziasztok először is mindenkinek nagyon Boldog Karácsonyt kívánok! vVsszatérő problémám van sajnos. Amióta routert cseréltek (a másik tönkrement), azóta wifi problémáim vannak. Pár nap alatt leesik a 500-600 Mbps 6-7-re. Voltak már kint állítottak a beállításokon, volt amikor külső problémát találtak de a jelenség maradt. :-( Az lenne a kérdésem, hogy mindenképp a Telekom routerét kell használni vagy ha veszek egyet az is beüzemelhető? Az a gond hogy kicsit már kezd elegem lenni abból hogy mindig találnak valamit aztán a végén csak nem jó. Vagy esetleg tudtok olyan routert a Telekomnál ami jobb a jelenleginél (KAONCG3000)? A fura az, hogy a régi routerrel ilyen bajom sosem volt. Köszi előre is Üdv.
 9. Köszönöm azóta felvettem önökkel a kapcsolatot elvileg találtak is hibát a rendszerben. Jelentkezem majd ha esetleg észlelem még.
 10. Sziasztok! Tudnátok segíteni? Adott egy Kaon CG3000 és pár nap után a töredékére csökken a wifi (500 MB-ről pár nap alatt 10-12MB-re csökken). Újraindítás után ismét jó. Aztán pár nap múlva kezdődik elölről. köszi előre is.
 11. Woow köszi, ez aztán az infó Pont ilyenre gondoltam köszi még1x. Sztem akkor ráérek még váltani.
 12. ÓÓÓ köszi akkor ez így marad, legalábbis amíg le nem cserélem a set top boxot az újra.
 13. Sziasztok, Kaon CG3000 kábelmodemen az egyik led (pont az amin a set top box is van) narancssárgán világít, ez mitől lehet? Köszi előre is.