bozoboti

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

bozoboti a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Üdv ismét Roli! Igen van, de ugye azt üzemen kívül helyeztem a ps network működése érdekében (halkan megjegyzem a legutolsó beszélgetésünk óta rendben működik ) Akkor egy lan-lan kapcsolattal helyezzem vissza üzembe a routert? Csak féltem hogy esetleg ismét bezavar a psn kapcsolatban.
 2. Először is köszönöm a gyors választ! Mindössze 48 m2-es lakásról van szó, vékony falakkal. A modem nagyjából középen található. Ugyan egy falhoz kozel, de sajnos csak ott tudjuk elhelyezni a modemet. Előfordul az is, hogy abban a helyiségben is elmegy a wifi, ahol a modem található. Amikor rendben működik a wifi akkor a jelerősség is 3mas szokott lenni. Ennek ellenére előfordul, hogy hirtelen rövid időre elmegy a jel.
 3. Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy a modemen (Kaon CG3000), rendszeresen elmegy a wi-fi, de pár percen belül visszajön. Esetleg az okozhatja a problémát, hogy gyenge a wi-fi-je az eszköznek? Amikor van wi-fi akkor mindig 3 csíkot jelez minden eszköz. Illetve érdekesnek tartom, hogy tudomásom szerint a 2,4 Ghz gyengébb, de nagyobb hatótávolságú a sima az 5Ghz erősebb de kisebb hatótávolságú. De szinte mindenhol az 5 Ghz-s kapcsolatot használjuk ugyanis a 2,4-es szinte mindenhol 1-es maximum 2-es erősségű. Kis lakásról lenne szó. Egy tp-linkes jelerősítő segíthet esetleg a problémán? Segítségeteket előre is köszönöm!