Keresés a Közösségben

Találatok mutatása ezekhez a címkékhez: 'gyenge'

2 találat

  1. Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy a modemen (Kaon CG3000), rendszeresen elmegy a wi-fi, de pár percen belül visszajön. Esetleg az okozhatja a problémát, hogy gyenge a wi-fi-je az eszköznek? Amikor van wi-fi akkor mindig 3 csíkot jelez minden eszköz. Illetve érdekesnek tartom, hogy tudomásom szerint a 2,4 Ghz gyengébb, de nagyobb hatótávolságú a sima az 5Ghz erősebb de kisebb hatótávolságú. De szinte mindenhol az 5 Ghz-s kapcsolatot használjuk ugyanis a 2,4-es szinte mindenhol 1-es maximum 2-es erősségű. Kis lakásról lenne szó. Egy tp-linkes jelerősítő segíthet esetleg a problémán? Segítségeteket előre is köszönöm!
  2. Sziasztok! [előre leszegezem, hogy a netes dolgokhoz sajnos nem konyítok annyira] Adott a címben is láthato modem, melyet kb 2-3 hónapja szereltek be a Telekomos kollégák (egy D-linket váltott le). Minden rá lett kötve, tökéletesen működött. Egészen 2 héttel ezelőttig, amikor az egyik koax kábelt lecsatlakoztattam róla (mondván, hogy már úgysincs szükség rá és csak wifit használok majd laptoppal), majd a helyére csatlakoztattam egy NAS-t (Maxtor Shared Storage Device, régi vas). Itt valahogy egy csapásra rosszabb lett a wifi teljesítménye, pl elvesztette a jelet, vagy nem adott egyáltalán netet. (vagy esténként ugrált a ping ezreseket minden percben). Nyomtam pár Wifi resetet a készülék tetején a gombbal, egy időre megoldotta a problémát, de sokat nem használt. Majd a kábeleket cserélgettem a hátuljában, de az semmit sem, a NAS kábelét is kihúztam, most így üzemel és ugyanúgy fennáll a probléma. Ebben kérnék valami eligazítást, köszönöm előre a segítséget.