Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

zrx8

Tag
  • Tartalmak

    38
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

zrx8 eredményei

Tudományos tanácsadó

Tudományos tanácsadó (6/13)

  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. Üdv, Megjelenik a "díjmentes ajánlatunk neked", de ha rábökök: "Nincsenek kiegészítő szolgáltatásaid. Ebben a kategóriában nincsen megjeleníthető szolgáltatásod". Egyszer pedig még aktiválható volt, láttam is hogy felajánlja, de akkor úgy gondoltam, még ráér, 30 napon belül lehet.. és még bőven a 30 napon belül vagyok, mégsem megy.
  2. Pár napja jelezte az app, hogy ezekkel valami technikai gond van, azóta az üzenet sem jelenik meg újra, és nem is jelennek meg a rendelhető bővítő csomagok között. Most akkor mi van ?
  3. Ma délután óta. Más szolgáltatókon keresztül megy rendesen ping www.otpbankdirekt.hu PING www.otpbankdirekt.hu (84.1.236.16) 56(84) bytes of data. ^C --- www.otpbankdirekt.hu ping statistics --- 3 packets transmitted, 0 received, 100% packet loss, time 2047ms
  4. Köszönöm a választ. Azt sem tudtam, hogy a telekom fiókban meg lehet nézni a dominós előfizetéseket, most adtam hozzá.
  5. Üdv! Régebben ha a netes adategyezetést elkezdtem, kiírta az oldal, meddig érvényesek még a jelenleg megadott adataim, de valami topmanáger nyilván kitalálta, hogy a szent cél -azaz a nyájnak az előfizetéses konstrukció felé való terelése- érdekében még ezt a morzsányi könnyebséget nyújtó infót is vonjuk meg az egyszeri dominóstól, hadd rettegjen, hogy ha most nem egyeztet, akkor lemarad, mert a hetekkel ezelőtt küldött értesítő SMS-t már úgy is törölte, fogalma nincs a dátumról, és tudat alatt ez is egy kis lökést ad neki, hogy előfizetésre váltson. Röviden: ha törölted az SMS-t, és nem írtad fel a dátumot, a nagyszerű Telekomnál SEMMILYEN ELEKTRONIKUS LEHETŐSÉG NINCS annak ellenőrzésére, mikor lesz szükséges legközelebb az adategyezetés. - Sem a webes adategyezetés felület - Sem a Telekom app - Sem a zöld számos egyeztető vonal (vanda) Nem képes ezt az információt közölni. Szégyen.
  6. "Jobb helyeken a rendszergazda figyelmeztetést is kap" szóval ebben az esetben nem
  7. És ilyenkor egyáltalán ránéz valaki? És ha emiatt vesztem el a domino számomat?
  8. Gyerekek ez egy rakás S*Z*A*R ! A chates ügyintéző azt mondta, töröljem a cookie-kat, megtettem, semmi nem változott. A TELEKOM a magyarországi informatika SZÉGYENE !
  9. Nem tudom szebben fogalmazni. Talán azért szívatják a dominósokat, hogy minél többen térjenek át számlás előfizetésre ? Elküldöm az űrlapot, párszor ezt kapom: "Az adatok betöltése hosszabb időt vesz igénybe, türelmedet kérjük! Frissítsd az oldalt, ha még mindig nem jelent meg az általad kért tartalom!" utána meg: " Technikai hiba történt az adatok ellenőrzése közben. Kérjük, próbáld meg újra! "
  10. Sziasztok! Vanda azt mondta, hogy a vezetékes netem hibajavításának idejére aktivált a telefonomra 72 órányi korlátlan mobilnetet, az SMS-t is megkaptam róla, azzal, hogy indítsam újra a telefont. Már vagy 3x újraindítottam, de a Telekom appban továbbra sem jelenik meg ez a 72 órás net. Ettől még aktív lehet? Köszönöm a válaszokat, p
  11. Az adategyeztető oldal azt mondja, hogy már lejárt az egyeztetésre vonatkozó határidőm, de ez nem igaz, mert ma éjfélkor jár le, és erről sms-ben is értesítettek pár perccel ezelőtt. Az SMS-ben az áll, hogy a határidő "ma éjfélkor lejár" ha már lejárt, miért küldenek előre figyelmeztető SMS-t utólag? a "ma éjfél" a mai napot lezáró időpontot jelöli, a nap kezdetére "nulla óra"-ként hivatkozunk az előző egyeztetés után adták meg a mai dátumot, mint a következő egyeztetés időpontját, tehát saját maguknak is ellentmondanak Szerintem egyszerűen hibásan hasonlítja össze a dátumokat az adategyeztető oldal szoftvere, csak egy < jelet kellene kicserélni <= -re, vagy valami ilyesmi.. Vajon hányan szívnak még rajtam kívül egy ilyen trehányság miatt ? (mert ez nem most kezdődött, abban biztos vagyok)
  12. zrx8

    Maraton leírása megtévesztő

    Szerintem nem. Mondok egy példát: feltöltöm a domino egyenlegemet, és rögtön utána vásárolok egy Maraton 5GB-t. Ekkor ha lekérdezem a telekom app-ban, kiíríja, hogy még X napig használhatom fel. Ezután mondjuk egy héttel később ismét feltöltöm a domino egyenlegemet. Ekkor ugye a Maraton érvényességének vissza kellene állnia X napra, de nem így történik.
  13. Tisztelt Telekom! A "Maraton" csomag ismertetője, mely szerint "A sikeres aktiválástól időkorlát nélkül addig érvényes, amíg el nem fogy az 5 GB vagy ameddig tart a SIM-kártya rendelkezésre állási ideje." tételesen félrevezető, mivel az adatmennyiség felhasználhatósága a valóságban a vásárlástól számított 1 évig tart maximum. Régen, a csomag indulásakor, valóban korlátlan volt, de ezen később változtattak, anélkül, hogy a tájékoztatóba átvezették volna azt. Hiába töltöm fel az egy év alatt újra és újra a domino-egyenlegemet, meghosszabbítva ezzel a SIM-kártya rendelkezésre állási idejét, ettől a Maraton csomag rendelkezésre állási ideje nem hosszabbodik meg. Magyarul: nem igaz, hogy a maraton "a sikeres aktiválástól időkorlát nélkül addig érvényes, amíg el nem fogy az 5 GB vagy ameddig tart a SIM-kártya rendelkezésre állási ideje". Kérem, korrigálják az ismertetőt, mert ez így a fogyasztók megtévesztése. Üdvözlettel
×
×
  • Új...