Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Aelburn

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Aelburn posztolt

  1. Sziasztok, a mai napon kezdődött egy probléma. Feltűnt, hogy a mobiljaink nem tudnak a pár éve gond nélkül működő Wi-fi hálózatra csatlakozni. Nyilván egyből megnyitottam a 192.168.0.1-et, ide belépve kezdődött az agybaj. 1. Először a kezelőfelület semmilyen információt nem jelenített meg. Ott voltak a menüpontok és kategóriák, de nincsenek kitöltve. Pl. : System Information Build Timestamp : Software Version : Ez refresh után néha helyreáll és újra megjelenít mindent, aztán később megint eltűnnek a dolgok. 2. A főmenüben a LAN jelzésnél "0 Connected" ír, holott 2 gép jelenleg is kapcsolódva van kábellel és kábelen keresztül működik is a net. 3. A WLAN egyáltalán nem jelez ki SSID és MAC Címeket, ha belépek a konkrét WLAN beállításokhoz akkor minden beállítás eltűnt, mintha el lennének felejtve. A Wifi egyáltalán nem működik, a modemen hol világítanak a wifihez tartozó zöld ledek, hol nem. A móka az egészben pedig, hogy néha nagyjából 1 percre helyreáll az egész, minden felcsatlakozik, majd újra elfelejti az egészet. Központi dologról van szó, vagy a modem pusztult meg?
  2. Köszönöm szépen! Az uPnP kikapcsolása úgy néz ki megoldotta a problémát, ennek ellenére elküldtem a frissítéshez az MT azonosítót.
  3. Sziasztok, a következő a problémám. Elköltöztünk és itt a friss gigabites előfizetésünkhöz kaptunk egy KAON CG3000 modemet. Ehhez utp kábellel csatlakozik 2 pc, a set-top box a tv-hez és egy PS4 (+ wifin még a mobilok, de a wifi kapcsolattal nincs baj.) A probléma az, hogy amikor valamelyik gép megy, ha egy másikat bekapcsolnak akkor az első gépen pár másodpercre megszakad a kapcsolat, ez sajnos pont elég, hogy munka közben a távelérést, játék közben pedig a játékból való kidobást eredményezzen. A kérdésem igazából, hogy mi lehet a probléma és hogyan tudnám megoldani?
×
×
  • Új...