Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Patrik2991

Tag
  • Tartalmak

    8
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Patrik2991 posztolt

  1. Patrik2991

    Nézsa optikai hálózat

    Szuper! Köszönjük az információt!
  2. Patrik2991

    Nézsa optikai hálózat

    Az NMHH oldalára kikerült az engedély lehet arról tudni valamit mikorra van ütemezve a kiépítés? Köszönöm!
  3. @Telekom szakértő Szia Gabi! Köszönöm ez hasznos információ volt. Erről pontosabb képet tudok kapni valahogy? Pl. nálunk kb. 20/1Mbit körüli a sávszélesség bonding nélkül. Ebben az esetben 2 beltéri esetén kapok bondingot vagy sem? Anélkül úgy érzem, hogy még ettől is jobban leromlana az internetem minősége, viszont a jelenlegi változásokat figyelembe véve, nem lenne rossz korszerűbb technológiára váltani (jelenleg SAT TV-m van és látom, hogy nagyon le szeretné ezt építeni a Telekom, viszont nem tervez nálunk hálózatfejlesztést a közeljövőben...).
  4. Sziasztok! Korábban IPTV mellé lehetőség volt bondingot kérni a VDSL szolgáltatásra, ez a lehetőség az új android alapú telekom tv-nél is elérhető? Köszönöm a választ!
  5. @Tamas586 persze, én is tudok olyan helyeket ahol ez működik, de itt még az elosztó közelében se sokkal jobb a helyzet (én viszonylag messzebb vagyok, így itt a max 1 érpáron 30Mbit lehet), kicsit alulméretezték a dolgot... "de jó van az úgy, garantált megvan..."
  6. 2 éve lazán megvolt az 50Mbit/s VDSL + Ethernet bondinggal, ma már majdnem sikerült elérnem a 16Mbit/s-et, közben elvették a bondingot... (soha nem volt IPTV-m, egy csomagváltás alkalmával leszedték suttyomban, aztán 1 évvel rá már hiába kapálóztam) köszönöm a szupergyors internetet!! Ha így haladunk még 2 év és betárcsázós lesz a netem... Ja, és jöttök itt, hogy a 30Mbit azért nem kevés, hát igen, csak a feltöltés meg 0,5-1Mbit, ami azt jelenti, hogy egy print screent percekig töltök fel... hát még egy videót...
  7. Az összes szomszédos településen már elérhető a 2 Gigabites optikai internet, csak nálunk maradt meg a VDSL... mikor várható optikai fejlesztés?
×
×
  • Új...