Patrik2991

Tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit Patrik2991 posztolt

 1. Sziasztok! Korábban IPTV mellé lehetőség volt bondingot kérni a VDSL szolgáltatásra, ez a lehetőség az új android alapú telekom tv-nél is elérhető? Köszönöm a választ!
 2. @Telekom szakértő Szia Gabi! Köszönöm ez hasznos információ volt. Erről pontosabb képet tudok kapni valahogy? Pl. nálunk kb. 20/1Mbit körüli a sávszélesség bonding nélkül. Ebben az esetben 2 beltéri esetén kapok bondingot vagy sem? Anélkül úgy érzem, hogy még ettől is jobban leromlana az internetem minősége, viszont a jelenlegi változásokat figyelembe véve, nem lenne rossz korszerűbb technológiára váltani (jelenleg SAT TV-m van és látom, hogy nagyon le szeretné ezt építeni a Telekom, viszont nem tervez nálunk hálózatfejlesztést a közeljövőben...).
 3. Az összes szomszédos településen már elérhető a 2 Gigabites optikai internet, csak nálunk maradt meg a VDSL... mikor várható optikai fejlesztés?
 4. up
 5. @Tamas586 persze, én is tudok olyan helyeket ahol ez működik, de itt még az elosztó közelében se sokkal jobb a helyzet (én viszonylag messzebb vagyok, így itt a max 1 érpáron 30Mbit lehet), kicsit alulméretezték a dolgot... "de jó van az úgy, garantált megvan..."
 6. 2 éve lazán megvolt az 50Mbit/s VDSL + Ethernet bondinggal, ma már majdnem sikerült elérnem a 16Mbit/s-et, közben elvették a bondingot... (soha nem volt IPTV-m, egy csomagváltás alkalmával leszedték suttyomban, aztán 1 évvel rá már hiába kapálóztam) köszönöm a szupergyors internetet!! Ha így haladunk még 2 év és betárcsázós lesz a netem... Ja, és jöttök itt, hogy a 30Mbit azért nem kevés, hát igen, csak a feltöltés meg 0,5-1Mbit, ami azt jelenti, hogy egy print screent percekig töltök fel... hát még egy videót...