Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

klori04

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

klori04 a fórumon

 • Születésnap december 4.

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

klori04 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

 1. Tiszteletem mindenkinek! Kb 2 évvel ezelőtt is ugyanazt kérdezem mint most, hogy mikor várható optikai hálózat Cibakházán. Múltkor még azt a választ kaptam hogy 2022. December 31-ét követően lesz optika. Kérdésem az lenne hogy most is így van, mert már elég lesz az üres ígérgetésből, és a rezes "szolgáltatásból"? Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
 2. Tiszteletem mindenkinek! Mostanában már egy hete észrevettem hogy a Discord egyre és egyre lassabb lett az esti órákban, megjegyezném hogy esti órán kívül mondhatni elfogadható a sebesség és nincs belassulás és nagy pingnek sincs nyoma. Szóval visszatérve, megnéztem egy pingelést és a válaszidő kb: 170-es volt mint átlag. Ez után megkérdeztem pár barátomat is akinek ugyanúgy mint nekem Telekom az ISP-jük náluk is ez a helyzet, nagy válaszidő, belassulás volt nekik is jellemző. Ezután még azokat a barátokat is megkérdeztem akiknek más az ISP-jük, náluk érdekesen nincs ilyen probléma. Mi történt hogy belassulás történik állandóan? Miért csak a Telekomosoknál van ez a probléma? Ha lehet belemagyarázott választ nem szeretnék kapni, előre is köszönöm szépen a válaszokat!
 3. Sziasztok! Szóval ahol élek (Cibakháza) optikai hálózati fejlesztés van a közintézményekbe, azért megkérdeztem pár ismerősömet nem tudja e hogy házakba nem húzzák be véletlenül. Mindegyik ismerősöm mást mondott, valamelyik azt mondta csak közintézményekbe, valamelyik azt mondta házakba is behúzzák. Azért kérdezlek titeket hogy szerintetek melyik formula lehet most igaz? Nagyon jól lenne pedig ha behúznák mert sokan panaszkodnak az ADSL alapú hálózatra.
×
×
 • Új...