stnelav

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

stnelav a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Hülyét csinálnak az emberből! Email címmel nem engedett a rendszer regisztrálni, csak telefonszámmal. Aztán az email cím valahogy mégis csak bent maradt a rendszerben. Sorolhatnám az ellentmondásokat, TE, tudományos :-) Zoli. Szó-szó, a fenti piros "átmenetileg nem elérhető" szöveget tagadja le a Tkom honlapjáról. *****ség.Nem véletlen a sok panasz az adategyeztetéssel kapcsolatban. Kukázni fogom az összes szolgáltatásukat. Van másik, és olcsóbb! És korrektebbek az ügyféllel.
 2. T. Erzsébet! Ezt találtam: https://www.telekom.hu/lakossagi/karbantartas/adategyeztetes A Domino adategyeztetés lehetősége technikai okok miatt átmenetileg nem elérhető, kérjük, térj vissza később!Köszönjük a türelmet, és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk! Vajon mióta van ez a nem reklámozott oldal kirakva. És meddig tart az átmenet??? Tudományos tanácsadó is válaszol Önnek :-) haha. És add egy olyan linket, ami ki tudja mióta szintén nem használható: https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/3391/hogyan_juthatok_ugyintezohoz_a_telekom_chat_en_es_milyen_temakban_kaphatok_ott_segitseget_?fbclid=IwAR2U5fFsyfSgNPTZB9h5zu2h__J0SWJGoWxE6qm6pZXb1D0yzn7d4Pbyyd8 röhejes. Sorstársi üdvözlet
 3. A Domino adategyeztetés lehetősége technikai okok miatt átmenetileg nem elérhető Ezt találtam itt: https://www.telekom.hu/lakossagi/karbantartas/adategyeztetes Ezt miért nem reklámozzák??? Fél óra után találtam meg a piros információt! Szégyelljék magukat! E-mailben értesítést kérem!