Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag2520

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag2520 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Számhordozással jöttem át a T-hoz május végén (Domino csomagba), amikor is egy számlán (arról hogy SIM kártyát vettem) kívül semmiféle jelszót/egyéb számot nem kaptam (nem is kérdezték, vagyis nem állítottam be). Honnan tudhatnám meg mégis, hogy hozzám milyen ötjegyű szerződés szintű jelszó tartozik? [Azt hiszem, ezt a számot hasznos volna tudnom bizonyos netes ügyintézésekkor. Legalábbis most egy olyanba futottam bele.]
  2. Szervusz teherwagon! Most e pillanatban nem tudom kivenni a kártyát :(, de később le fogom így csekkolni a számsorokat. VI. ker. Dessewffy utca.. bulinegyed vagymi. Mégis, itt mindig "3G"-t ír ki. Viszont: a Westendben jártam 1.5 órája és milyen feliratot látok u.azon a helyen!? "LTE"... :) A díjcsomag egyébként egyelőre: "Domino Surf". 
  3. Hogyan lehetséges megállapítani - akár használat nélkül - egy SIM kártyáról, hogy 4G-képes-e? Pl. a rajta található számok utalnak rá? Ha igen, hogyan? (Azért kérdezem, mert két napja jöttem át a Telekomhoz számhordozással, és mivel külön kértem, elvileg rögtön 4G-képes SIM-et kaptam, viszont mégsem ez látszik mobilinternet elérésekor, hanem a "3G" jel. Pedig a telón kézzel is beállítottam a 4G-t (igen, a telefon biztosan jó hozzá), és Bp. belvárosában próbálkozom.)
  4. Törölt_tag2520

    Mobilinternet

    Új ügyfél vagyok a Telekomnál (de amúgy sem értek hozzá), emiatt az alábbi kérdés: milyen díjcsomagra/stb lesz szükségem _kártyás_ként (nem havidíjasként) hogy _chat_elésre a * Skype-ot vmint a * Google Hangouts-t _wifi nélkül_ is tudjam használni? (leginkább csak e kettő miatt kéne a net amikor éppen nem wifin vagyok)
×
×
  • Új...