Törölt_tag3

Tag
 • Tartalmak

  86
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

  soha

Törölt_tag3 a fórumon

 • Rang
  Tudományos tanácsadó
  7
  7

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 1.  Szia! Jelenleg erre csak az a megoldás van,hogy létrehozol egy új email címet és ezzel készítesz egy telekom fiókot,és ehhez kapcsolod hozzá előfizetéseid továbbá az új Fb Fiókod. Péter
 2. Azért nem engedi,mert csak arany vagy platina kiemeltséggel lehet készüléket váltani részletfizetéssel. Felhívhatod a 06306363630 TELEKOM ÉRTÉKESÍTÉSI VONALÁT AHOL VÁRAKOZÁS NÉLKÜL közvetlenül értekesítő ügyintézőhöz kapcsolnak akik csak ezzel foglalkoznak,és ők majd megindokolnak neked mindent.
 3. Szia. Én ilyen alkalmazásról még nem hallottam.  Azt javaslom,hogy este kézileg halkítsd  le a telefont. )
 4. Újra adj be egy reklamációt az ügyfélszolgálaton és valószínű jóvá fogják írni a késedelmi díjat.
 5. Ti mondtátok,hogy márpedig nem cserélik üzletben. Én is azt írom le amit idáig tapasztalatam. A nővérem mondta ,hogy  neki ott kicserélték az üzletben. Mást nem tudok mondani ,mert én még nem cseréltettem.
 6. Akkor én meg a Pécsi lány hazudunk.. :D :D
 7. Legalábbis a szolnoki T-pontban cserélik,és egyébként is amikor nálam kötötték be az iptv-t akkor is a szerelő set top boxok nélkül jött és elsőnek behúzta a kábeleket és utána elment modemért és a set top boxért . Én sem a kisujjamból szopom ki ha hiszed ha nem. De lehet csak halucináltam és nektek van igazatok.
 8. Az érthető,hogy telefonon könnyebb ügyintézni,de akinek tönkremegy a set top boxa az nem szeret várni a szerelőkre 2 3 napot hanem már aznap nézni akarja a tvt. 
 9. A sim kártyát viszont nem tudom,hogy le kell-e adni. :) Még nem volt számhordozásom.
 10. Akinek csak a set top box-al van problémája annak szerintem tudnak az,ügyintézők a T pontban is segíteni. Nem kell ahhoz diploma,hogy kicseréljenek egy hibás set top boxot. 
 11. Azért írtam én is ,mert itt is biztosítottak cserét. A többi t-pontban vagy t-partner üzletben akkor ezek szerint nem így van........
 12. Szia  Lilla! ITT egy kis infó a számhordozás folyamatáról. A számhordozás ingyenes max azt kell kifizetned amivel a mostani szolgáltatódnak tartozol. http://www.telekom.hu/mobil/lakossagi/ugyintezes/vasarlasi_utmutato/hasznos_tudnivalok/szamhordozas
 13. Itt A SZOLNOKI T-Pontban cserélték nővéremét. 
 14. Sok sikert az ügyintézéshez! :)
 15. Szia ! Amikor majd mész hűséget hosszabbítani a T-pontba akkor vidd magaddal a hibás dekódert,és ott helyben cseréni fogják. Az én dekóderem 1 éves ,de így is előfordul néha fagyás. Ilyenkor újraindítom ,és megoldódik a probléma. Az a rossz hogy ezt kb. havonta 2x kell megismélni. :)