Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Atesz

Tag
 • Tartalmak

  91
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Atesz posztolt

 1. Nekem is volt ilyen kábelmodemem, de ki is cserélték. Azt mondták hiába van 1000 nethez, nem birja úgy.
  Wifit felejsd el. Arra kell saját eszköz bármelyik szolgáltatói modem esetében.

   

  Jelezd újra, hogy nem jó a net. Ki fogják cserélni, nekem is ki cserélték.

 2. Szia! LAN 1-re köss egy Swichet ott oszd szét a 8 lan eszköz felé nem lesz vele gond. 

  A LAN2-3-4 be IPTV és azzal 3 tv-t tudsz üzemeltetni. Sajnos a TV GO nem megy okos tv-n pont ezért szerintem.
  Nekem a 4. tv-n digitális kábeltv van, szerencsére elég, ott kevés csatorna van de legalább beszélget valami mikor kell. IPTV- ne swichel, előfordulhatnak gubancok, azok legyenen a HWGbe kötve közvetlenül mindenképpen!

  Amennyiben a 4. tv-re is IPTV-t szeretnél újabb előfizetés szükséges aminek kb semmi értelme. 

 3. Hali!

  Első körben keresnék valami erősebb routert. A Tenda sajnos AC9 nem a legerősebb fajta. Talán egy kis háló minimális terheléssel és kész.
  Javasolnék egy Asus RT-AC65P modelt, jelenleg ez ár érték arányban a legjobb router. Csalódás nincs vele.  Hosszas tanakodás és utána járás után ezt választottam és bevált nagyon. 

  A szolgáltatói eszközre van kötve a 3 beltéri az IPTV-hez. LAN 1 portba pedig a Asus router.  A szolgáltatói eszközön a DMZ-t beállitottam a router IP-re. Természetesen a router fix IP címet kapott. Továbbiakban a router intézi az otthoni hálózatot.
  Van rajta egy szerver folyamatos kapcsolattal fel és le töltéssel. Oda megy minden back up.  és még vagy 5 PC. Wifi szolgáltatóin kikapcs. Asuson be és van még egy dlink covr. mesh háló itthon tökéletesen le fed mindent. 

  Routeren jelenleg 22 db eszköz lóg kábelen és wifin. Meg se kottyan neki.  

  Ha így csinálod a NAS uploadja is tökéletes lesz. :)

   

 4. 32 perce, Podolski01 írta:

  Üdv! 

  Te mikor kaptál ilyen Kaonmedia cg3000 modemet? Én nagyon szeretném lecserélni a mostani Sagemcom V3-at egy cg3000-re, mert ez az első perctől kezdve nagyon vacak, újraindul, a Wi-Fi akad, szakad, gyenge, a felület is nehézkes, néha az IP-tv is akadozik. 1000 megás netem van. Ha valaki tudja, hogy hogyan juthathatnék egy Kaon cg3000-reshez, az kérem jelezze. 

  Hibabejelentés és a szerelőt kérjem, hogy ilyet hozzon? 

  Hali! Pont azért panaszkodtam amiket le írtál ki jött egy szerelő át nézett mindent és mondta, hogy nincs mese akkor cserél HVG-t mert más hiba nem lehet. Folyamatosan jeleztem, hogy probléma van a szolgáltatásban. Most nincs semmi minden megy rendesen azóta az IPTV sem akad. 

   

  22 órája, teherwagon írta:

  Hello @Atesz, szerintem viszonylag új, tavaly teszteltük, így nem tudom, mikortól és mennyit szórtak ki azóta belőle. az elérhető sebességben pedig az eszköz csak az egyik feltétel, a hálózatnak is tudnia kell azt. felétek valószínűleg nem nyomták még fel 1000-ig a rendszert (ez területi fejlesztés hardvercserékkel, nem csak egy gombnyomás), azért nem tudod megrendelni. az 500 koaxon talán már mindenhol elérhető, de nem vennék rá mérget, szóval az adott területen 500 sincs is jogos lehet 

  Hali! Gondoltam, hogy nem gombnyomásra van 1000, de kicsit oda figyelne a telekom akkor ide is dobna némi fejlesztést. Környéken mindenhol optika, itt régi réz 0 fejlesztés. 500se elérhető. Bár a szerelő aki ki jött és modemet cserélt is azt mondta 500 simán rá ereszhető mert birnia kell a technikánka. Mondta is hivjam az ügyfélszolgálatot, de ereménytelen volt mert Ők viszont nem tudták be kapcsolni. Több éve semmi fejlesztés... itt a van más szolgáltató optikával és egy másik igaz rézen de alap az 500... 

  Én nem szeretnék váltani, de pár ismerős gondolkodik vagy már megtette, mert nem lát semmi fejlesztést.

 5. Egy ideje le cserélték Sagemcom modemem erre az állítólag nagyon jó HWG-re. Nagyon itt a fórumon sem a itcafe forumán nem találkoztam a modemmel kapcsolatos tapasztalatokkal. Nem nagyon szorja ki a Telekom ezt a fajta HWG-t? 

  Van egy érdekes hibája, amire még nem tudtam rá jönni miért van. Ha belépek az adminisztrációs felületre akkor nem jelenik meg semmi az eszköz adatai üresek, várni kell nem keveset mire be tölti az adatokat, addig sem wifit semmit se lehet állítani. Fura hiba, bár sürün nem lépek be mert nincs rá szükség.

  Wifit ki kapcsoltam nem nagyon tudok róla nyilatkozni, de még ment addig jó volt. Jobb mint a Sagemcom-é.

  300/20 as netre kaptam. szerelő szerint mehetne az 500 is, vagy akár a 1000 is, de itt Turán még ezt nem engedélyezték ügyfélszolgálat nem nagyon volt segitőkész. Persze a szerelő válltig állította, hogy már müködni kell. mi ebben a jó? HWG most már kompatibilis a nagy nettel csak a telekom nem :/

   

  Nektek tapasztalatotok? Vagy nem sokmindenki használja ezt az eszközt? 

 6. Ekkor: 2020. 04. 25. at 15:40, MilaNNN írta:

  Sziasztok nekem az lenne a problémám hogy amikor játszok hatalmas a pingem/packet lossom és nem tudok így semmit játszani. Tudnátok ebben valahogy segítséget nyújtani?(

  ED7F24C2-220C-44B4-B023-FB0C8E40E1B7.jpeg

  Ahogy elnézem ezt Fortnite-ról van szó. Kérdésem lenne nekem is, hogy kapcsolod be ezt, hogy ennyire részletes legyen az info a játékban?

 7. Ekkor: 2020. 04. 17. at 11:26, Luciferi írta:

  Sziasztok! Úgy gondolom, hogy ha más területen (lásd 5G), haladunk az idővel előre és ott megakarunk felelni, akkor azt a TV. terén is meg kellene tenni nem csak bizonyos területeken! Ezért furcsák ezek a válaszok, hogy mit akarunk a 4K-val! És most nem beszéltünk a 8K-ról!

  Szerintem a Telekom technikailag felkészült már a 4k-s tartalomra, de nem nagyon van TV aki sugároz ekkora felbontásban. Talán majd az ötkarikás játékok lesznek jövőre. :)

 8. Ekkor: 2020. 04. 26. at 12:44, Luciferi írta:

  Sziasztok! Lehet valamit tudni az új TV.-s szoftverrendszerről, hogy  mikor jelenik meg?

  Erre én is kíváncsi lennék, de semmi hír felőle. Gondolom a vírus ennek az indulását is kicsit eltolta későbbre.

 9. 6 órája, OldMike írta:

  Most láttam ezt a cikket:

  https://www.hwsw.hu/hirek/61404/telekom-tv-mediakind-iptv-linearis-vod-ott.html

  Itt a tavaszi megjelenés lenne az érdekes, amúgy a cikkből még nem derül ki a lehetséges változatok ütemezése. Pl. alkalmazások telepíthetősége különböző gyártmányú tévékre, vagy új típusú STB (vagy valami hasonló), esetleg a régi STB-k szoftveres módosítása. Azt hiszem korábban már volt szó róla, hogy az utóbbi lenne a legutoljára megvalósítható.

  Laikus vagyok ehhez, de a cikk írja azt is hogy a *****fone TV nagyon hasonló megoldása is a Telekom internet hálózatán megy (már elkezdték). Győzi majd ezt is, és a saját felhős rendszerét is a Telekom hálózata?

  Ez majd engem is foglalkoztat, de gondolom későbbiekben többet fogunk megtudni majd.
  Mindenesetre várom a fejleményeket, jó lenne le váltani a boxot, de nem biztos hogy a tv-n futo szofvere jó lesz, főleg akinek nem okos tv-je van. Ott marad a box új szoftal azt majd kiderül. Nagy pénz van a televiziózásban az tuti. 

 10. Valamiért nekem a Telekom szerverére mindig fals adatokat mér a speedtest, más szerverre teljesen jó.  300/20

    Server: Magyar Telekom Plc. - Budapest (id = 2073)
    ISP: Magyar TelekomŰ
    Latency:     8.02 ms   (2.34 ms jitter)
    Download:   136.27 Mbps (data used: 154.1 MB)
    Upload:    19.49 Mbps (data used: 11.0 MB)
    Packet Loss:     0.0%
    Result URL: https://www.speedtest.net/result/c/20ef7efa-aa1f-407f-bc6a-2c12ef89bc06

×
×
 • Új...