Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Baltazarka

Tag
 • Tartalmak

  8
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Baltazarka eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. Baltazarka

  F@st 5670 NAS, Raspberry, szerver,

  Köszi a közreműködésed. Tudok AAAA NDS rekordot használni. Első körben inkább PPPoePassthrough-t fogok hazsnálni és bekötöm a régi routerem. Amint lesz egy kis időm akkor kipróbálom az álltalad tanácsolt módot. Szép estét. F.D.
 2. Baltazarka

  F@st 5670 NAS, Raspberry, szerver,

  @rmcz igen így van igen ez is így van az rpi fix ipvel rendelkezik de reserved -et is beállítottam a routerbe
 3. Baltazarka

  F@st 5670 NAS, Raspberry, szerver,

  Szia, igen. RPI-n fut dockerben egy ddns szolgáltatás ami le is frissíti az ip-t változáskor. A proxyserver meg ugye a portokat nyitja a subdomain címekre. Alapesetben ugye működik is, ha külső hálózatról próbálok csatlakozni. Itthon wifin lanon timeout-ol. Viszont window/system32/drivers/etc/host-ba beirom az ip-t portal címmel akkor sikerül csatlakozni. 192.168.0.190:8081 qbittorrent.###.com Ha ezt az ip-t írom portal akkor simán megy külső belső hálozaton is. De nem akaom azt a macerát, hogy ha elmegyek itthonrol a hostot szerkesztgetem. Ne haragudjatok, ha esetleg érthetetlenül álltok a problémám előtt a rossz körbeírás vagy a probléma vázolása miatt. Üdv F.D.
 4. Baltazarka

  F@st 5670 NAS, Raspberry, szerver,

  Lehet kevés infót adtam nektek, vagy nem fogalmaztam meg jól. A raspberryn fut egy proxyserver is ami átirányit ugye cloudflare-en keresztül a subdomain címekre. A régi routeremmel ment is rendesen, elég volt a DMZ.
 5. Baltazarka

  F@st 5670 NAS, Raspberry, szerver,

  Üdv, nem tudom jól csináltam-e, ha igen akkor nem működik.
 6. Üdv! A jelenleg megrendelt csomagom hűségideje nem jelenik meg az adatok részletezésénél. Valamint nem a megrendelt csomag kondíciók jelennek meg. Lehetne ezt javítani? Üdv F.D
 7. Sziasztok! A napokban érkezett 2000/1000 net az említett routerrel. Bekötöttem egy rpi4 et szervernek. DMZ vel kiengedtem. Az RPI fix ip-t kapott. Működik is az összes funkció. A problémám csak az lenne, hogy belső hálózaton a névfeloldás nem működik a domain néven amit vásároltam, csak külső hálózatról. Példának: qbittorrent webaplikáció, 192.168.0.190:8081, ezt belső hálózaton ezen az IP címen elérem. Viszont a qbittorrent.*******.com már nem oké. Amint lecsatlakozom a belső hálózatrol simán megy a vásárolt domain névvel és subdomain címekkel. Köszi a segítséget.
×
×
 • Új...