Laci123

Tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

  soha

Laci123 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Igen oldalon irja viszont mikor kijonnek azt mondjak gyenge a jel es nem tudjak kotni.
 2. 2.5-nek is örülnék csak legyen annyi meg stabil. Nem az hogy mint írtam youtube 144p akad, illetve 1800as ping. ( papíron 2-3mb/s ) 
 3. Nekem mind1 milyen mert thome legolcsobb/ lassabb csomagja is százszor többet ér mint ami most van. 4500 ft esténként mikor sokan haználjuk telepulésen netet akar 1800-as ping is van. Youtube 144pn akad. Teljesen használhatatlan, de ha szólok akkor meg azt modják kössek masikat.... Tudják nincs más ezért tűrni kell :/
 4. Irtam nekik emailt valaszoltak is. Sajnos helenleg nem tudnak mit csinalni remelik higy kozeljovoben sikerul itt is ki epiteni netet. Szomszed telepulesen ( Balkányban) van t-home ami csak 5kmre van tolunk megse lett athuzva még :/ remelem azert hogy tenyleg lesz belole valami. (Telefo rol irtam bocsi a keves ekezet miatt)
 5. Köszönöm szépen gyors választ. :) 
 6. Biri nevű településen életk. Borzalmas műholdas internet van községben 1800as pingek sokszor teljesen használhatatlan. Vezetékes telefont lehet bekötni a településen viszont internetet nem :S Nem tudja valaki kivel tudnák beszélni ügyben? Minimum 500 felhasználó lenne internetre.