Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

ohej

Tag
  • Tartalmak

    11
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

218 profilmegtekintés

ohej eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. ohej

    Duna tv

    A lottó sorsolásokat csak élőbe lehet megnézni a duna tévén, nem lehet beállítani felvételre sem, vissza nézni sem lehet késöbb. Azelött mind két opció működött. Mi ez az újabb őrület? :((
  2. ohej

    honor magic 5 lite

    Érdeklődöm, hogy a tárgyban lévő mobílba milyen sim kártya való? mert a redmi note 9 mobilomban levő sim kártya nem megy bele.
  3. ohej

    Kábeles androidos box felvétel

    Szevasztok, kábeles androidos boxom van, mivel mostanában elég sűrűn sorra lemaradnak a felvételek vêgei, van olyan beállítási mód, hogy a beállított felvétel 1/2 órával késöbb álljon le? A régi boxnál volt ilyen lehetőség , a mostani boxnál nem igen találok a beállításoknál ilyen lehetőséget. Eléggé bosszantó ha a beállított felvétel vége lemarad.
  4. Szerintem az alábbi telekomosnak látszó üzenet felugró ablakban átverős üzenet.
  5. 40W Honor Magic5 Lite töltőt hol lehet beszerezni? Van egy HUAWEI hálózati töltő - USB aljzattal, 10V / 4000mA, 40W, gyorstöltés támogatás - eredetinek látszó töltőm mellékelt tőltő kábellel, de 22W-nál nagyobb tőltést nem lehet kicsikarni belőlle. A másik kérdesem az lenne evvel a mobíllal kapcsolatban, hogy esim képes e ez a mobíl? Ha igen akkor igényelnék rá esim-et, a meglévő havi előfizetéses fizikai SIM kártyám használhatom továbbra is egy másik mobilban?
  6. ohej

    Tvgo

    Tisztelt Telekom! Most már tőbb mint másfél hónapja, hogy jeleztem a fenti hibát, de sajnos a telekomos műszakisoknak nem igen sikerül a hiba elhárítása. Nem lenne célszerűbb egy jobban felkészűlt műszakist megbízni a hiba elhárítására, hogy végre elhárúljon a jelzett hiba? A mobilomnál nem igen lehet a hiba, mert a nemrég vásárolt (2023-ban gyártott) androidos tabletre feltelepített tvgo alkalmazás is hasonló hibát jelez ha egy felvételt törölni akarok. Kérném a Telekom vezetőségét, hogy komolyabban vegyék az említett hiba elhárítását, és ne tompítsák a Telekom "fényét*, hiszen pár hónappal ezelött még tökéletesen hiba nélkűl működött a tvgo androidos mobilon, tabletten is, amit egy frissítéssel sikerűlt elrontaniuk a műszakisoknak. Üdv; egy reménykedő felhasználó, Gayer Ferenc
  7. ohej

    Tvgo

    Köszi a választ, az applikáció törölve majd újra telepítve de a felvételek törlése továbbra sem lehetséges. Nemrég még tökéletes volt minden.
  8. ohej

    Tvgo

    Mobilon a tvgo- t használva a felvételeket nem lehet törölni, törléskor azt az üzenetett kapom, hogy " A kérés nem végrehajtható" vajon mi lehet a gond?
×
×
  • Új...