Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

ZsirapH

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

ZsirapH eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

 1. Nálam jött az SMS, hogy hibát találtak a Telekom rendszerében, 24-72 óra és javítják, majd másnap jött a következő SMS hogy nincs semmi hiba, és ha van, akkor az nálam lesz. Zseniális ügyfélélmény, hogy fizessek VPN szervert, hogy ezt a csodát lehessen használni este 6 után.
 2. Sziasztok, Szintén, épp most írtam a discordos topicba, nálam mondjuk egy francia csomóponton esik szét. Pont ugyanezért regisztráltam én is, mert ugyanezt tapasztalom, ráadásul nem csak a discord esetén, hanem több weboldalnál (jellemzően cloudflare hosting) is ez van az esti órákban (jellemzően 18:00 után, de van hogy már előbb is). Bejelentettem mint hiba (110655277.2 számú hibajegy), de vagy nem értették meg hogy mi a problémám, vagy nem foglalkoznak vele. Ma volt kint helyszíni felmérésen is a szolgáltatótól ember, de hát nyilván ha délután háromkor méri, akkor nem jelentkezik a probléma, hiába mondtam, így zárták is a jegyet.
 3. ZsirapH

  Discord belassulás, nagy válaszidő

  Pont ugyanezért regisztráltam én is, mert ugyanezt tapasztalom, ráadásul nem csak a discord esetén, hanem több weboldalnál is ez van az esti órákban (jellemzően 18:00 után, de van hogy már előbb is). Bejelentettem mint hiba (110655277.2 számú hibajegy), de vagy nem értették meg hogy mi a problémám, vagy nem foglalkoznak vele. Ma volt kint helyszíni felmérésen is a szolgáltatótól ember, de hát nyilván ha délután háromkor méri, akkor nem jelentkezik a probléma, hiába mondtam, így zárták is a jegyet. Amit én ki tudtam eddig nyomozni, az egy sima traceroute néhány "belassult" weboldallal kapcsolatban, ez pedig az, hogy a routing során egy francia csomópontnál (212.73.202.22) hullik szét az egész. A saját routeremnél is világosan látszik, hogy ez már kb másfél hete minden nap így van, a késő délutáni-kora esti órákban kezdődően hajnalig magas a válaszidő. Képeket csatoltam
×
×
 • Új...