Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

ZsirapH

Tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit ZsirapH posztolt

  1. Légyszi nézzetek rá megint, mert hetek óta kuka a forgalom cloudflare irányba a hálózatotokról, ami nem lenne gond, ha nem a fél internet arról menne. Egyszerűen nevetséges hogy minden este 8 után hatalmas packetloss, hatalmas ping (200ms+) mert nem sikerül a routingot megoldani.
  2. És megint, plusz a cloudflare irányába 200ms+ ping minden este 8 után hajnal 3-ig. Esküszöm nem értem, hogy évek óta nem sikerül ezt normálisan megcsinálni.
  3. Sajnos nem csak a játéknál probléma, hanem megint valami hasonló gond lesz, mert konkrétan már éjjeltől egész délelőttig elképesztő válaszidő szokott lenni olyan alap oldalak felé, mint a telex.hu vagy akár egy aboutyou.hu Nálam az látszik, hogy mind egy németországi, mind egy franciaországi csomópontnál ugrik brutálisat (30ms-ről 300ms-re) a történet. Kb egy hete van, már mindent is újraindítottam, kipróbáltam, és fixen a telekomnál lesz valami, hiszen ha vpnezek a másik szolgáltatós magyar hálózatra, akkor meg tökéletesen megy minden. Szóval értem én a dumát, hogy a telekom nem tud mit tenni, csak kár hogy érdekes módon más szolgáltatóknál ez a probléma nem jelentkezik, csak itt, de itt úgy tűnik évente adnak egy hónap szenvedést ezzel.
  4. ZsirapH

    Discord belassulás, nagy válaszidő

    Múltkor megoldódott a dolog miután már a hwsw-n is írtak róla, szerencsére már megint ugyanez a probléma van, csak már nem kizárólag este, hanem ma konkrétan hajnal 2 óta. Komolyan mondom, nevetséges.
  5. Nálam jött az SMS, hogy hibát találtak a Telekom rendszerében, 24-72 óra és javítják, majd másnap jött a következő SMS hogy nincs semmi hiba, és ha van, akkor az nálam lesz. Zseniális ügyfélélmény, hogy fizessek VPN szervert, hogy ezt a csodát lehessen használni este 6 után.
  6. Sziasztok, Szintén, épp most írtam a discordos topicba, nálam mondjuk egy francia csomóponton esik szét. Pont ugyanezért regisztráltam én is, mert ugyanezt tapasztalom, ráadásul nem csak a discord esetén, hanem több weboldalnál (jellemzően cloudflare hosting) is ez van az esti órákban (jellemzően 18:00 után, de van hogy már előbb is). Bejelentettem mint hiba (110655277.2 számú hibajegy), de vagy nem értették meg hogy mi a problémám, vagy nem foglalkoznak vele. Ma volt kint helyszíni felmérésen is a szolgáltatótól ember, de hát nyilván ha délután háromkor méri, akkor nem jelentkezik a probléma, hiába mondtam, így zárták is a jegyet.
  7. ZsirapH

    Discord belassulás, nagy válaszidő

    Pont ugyanezért regisztráltam én is, mert ugyanezt tapasztalom, ráadásul nem csak a discord esetén, hanem több weboldalnál is ez van az esti órákban (jellemzően 18:00 után, de van hogy már előbb is). Bejelentettem mint hiba (110655277.2 számú hibajegy), de vagy nem értették meg hogy mi a problémám, vagy nem foglalkoznak vele. Ma volt kint helyszíni felmérésen is a szolgáltatótól ember, de hát nyilván ha délután háromkor méri, akkor nem jelentkezik a probléma, hiába mondtam, így zárták is a jegyet. Amit én ki tudtam eddig nyomozni, az egy sima traceroute néhány "belassult" weboldallal kapcsolatban, ez pedig az, hogy a routing során egy francia csomópontnál (212.73.202.22) hullik szét az egész. A saját routeremnél is világosan látszik, hogy ez már kb másfél hete minden nap így van, a késő délutáni-kora esti órákban kezdődően hajnalig magas a válaszidő. Képeket csatoltam
×
×
  • Új...