Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Xenius

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Xenius posztolt

  1. Xenius

    smartbox nem kapcsolja a TV adókat

    Globális probléma 1+ éve nem tudták kijavítani a szoftvert...
  2. Xenius

    TV szolgáltatás

    +1
  3. Xenius

    TV

    Azért mert rossz az összes box. Gyenge kinai retek, 2 box okoz napi szinten bosszúságot. 1 éve nem sikerült optimalizálni a szoftvert.
  4. Xenius

    Set top box szoftver visszaállítás

    A mai napig teljesen használhatatlan, ha továbbra is így marad inkább szolgáltatót váltok, vagy egyszerűen csak nem fogom kifizenti a TV szolgáltatást.
  5. Xenius

    Set top box szoftver visszaállítás

    A mai napig szörnyű a szoftver, még mindig aktuálisak ezek a problémák. Jó lenne kijavítani vagy visszarakni a régit.
  6. Sziasztok, Egy kérdésem, kérésem lenne felétek. A set top box szoftvert hogy lehet visszaállítani? Sajnos egy 2-3 hónapja elrontották a fejlesztők (kérlek továbbítsátok feléjük) Az új szoftver óta folyamatosan lefagy, nehezen indul el. Sokszor teljesen használhatatlan, tele van kisebb és nagyobb bugokkal is (megvan nyitva a csatornaválasztó, nyomsz egy visszát és kidob a főmenübe, máskor pedig szépen működik és ha visszát nyomsz akkor simán a TV adásra visszalép (eltűnik a csatornainfo) így kellene alapból is működnie) Roppant zavaró, kérlek javítsátok vagy tegyétek vissza a régi verziót mert az legalább jól működött. Vicc, hogy 1000mbps internetkapcsolat mellett 2-5 perc mire elindul az adás, sokszor fekete képernyőnél megakad és újra meg újra kapcsolhatod ki-be. Két boxot használunk, mind a kettő rossz lett a frissítés után így nem gondolnám hogy hardveres probléma van. TVGO esetén is rendszeresek ezek a hibák.
×
×
  • Új...