Törölt_tag379

Telekom
 • Tartalmak

  65
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törölt_tag379 a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  2
  2

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  Telekom munkatárs

  Telekom munkatárs vagyok, egy vagy több terület szakértője

  Telekom munkatárs

  Telekom munkatárs vagyok, egy vagy több terület szakértője

 1. Szia!   Nem tudom aktuális e még, de ezek az adatok rendben vannak és elvileg nem is kell más:) Megy?   Üdv:
 2. Sziasztok!   Azt ne felejtsük el, hogy asszinkronos internetnet a teljes leterhellt feltőltési irány mellett a technológia adottsága, hogy nem lesz letőltés. Főleg akkor, ha több szálon történik feltőltés!!!   Üdv:  
 3. Szia!   Amennyiben beállítod a passthrough-t azután a HGW úgy viselkedik, mint egy sima modem. Vagyis Bridge módban, tulajdonkéépen a két hálózatot köti össze passzívan. Amikor ezt beállítod, a saját routereden a pppoe protokollal fel kell jelentkezned (megfelelő felhasználónév, jelszó) azután máris van netkapcsolatod, ha minden adatot megfelelően írtál be. Utána mehetnek a port forwardok... Egyébként a HGW-be vissza kellene jutnod. Ott szerintem az volt a gond, hogy a DHCP kikapcsolt. Nem volt IP-d és ezért nem érted el... Ez csak egy tipp. Látni kellene:)   Üdv:    
 4. Szia!   Ez nem biztos, hogy hiba!:) Mivel játszol, milyen géppel, milyen neten... Sok-sok oka lehet, hogy megugrik kicsit a ping-ed:)   Üdv:
 5. Amennyiben nem probléma, tudnál egy képernyőt csatolni a port forwardról?   Üdv:
 6. Szia!   port forwardot is be kell lőnöd... Anélkül nehézkes lesz:) Elnézést a hosszú linkért: https://www.ote.gr/documents/10280/41674657/Manual_SpeedportW724VType+Ci_OTE_EN.pdf/3e434c45-e287-475a-8336-8b52f6d81c88 Itt a 60. oldalon láthatod hogy hogyan is kell port forwardot megcsinálni!   Üdv:  
 7. Hát érdekes a dolog. Szívesen a végére járnék...(szakmai ártalom bocsi:))   Üdv:
 8. Ennek is meg van az oka! Statisztikák, jelentési kötelezettségek minisztérium felé... stb. Megértem, hogy ejnye bejnye volt... Persze a jószándék egy nagyon pozitív dolog, de nem csak ez kell a dologhoz:)   Üdv:
 9. Hááát én továbbra is abba az irányba mennék, hogy saját eszközt/eszközöket kezdeném el vizsgálgatni... Ha jól láttam, hogy írtad várod a modem kicserélését? Nagyon kiváncsi vagyok, de félek nem ez fogja megoldani a hibád...   Üdv:
 10. Értem. Amikor érzékeled a belassulást, akkor volt már olyan, hogy csak sima modem újraindítás után minden helyreállt és megint idő kellett míg belassult?
 11. Visszalestem, lehet elsiklottam felette, de milyen eszköz van kint nálad? Milyen modem?
 12. Szia Mate!   Most kicsit félve irok és nem azért, mert gyáva vagyok csak be kell látnod valamit. Ez a felület nem egy ügyfélszolgálati felület. Tehát konkrétan szerintem itt senki nem fog eljárni az ügyedben. Teljes mértékben megértem felháborodásodat! Magam sem értem az általad leírtak okát. Szívesen segítek, ha tudok, mert igyekszem az elégedettséget elérni az ügyfeleknél, csak amennyiben ez elterjed, akkor ugye mindenki engem fog megtámadni ezekkel a problémákkal és mint mondtam ez nem az a hely.   Remélem, hogy az utolsó telefonod után hamarosan megoldódik a probléma és megkapod a várva várt eszközt!   Üdv:
 13. Igen, sajna nagyon érdekesen dolgozik néha. S egy hibás program, vagy rosszul lefutott frissítés és elég, hogy folyamatosan pörgesse ezt a service-t:)   Üdv:  
 14. Bizony és szintén beállítás kérdése, de a routerek a jelerősség alapján módosítanak az átviteli sebességen. Nem egyszerű a wifi rendszer stabil, jó kialakítása egy sűrűn lakott környezetben:) Próbáljátok ki, hogy aki BP-i végigmegy a 4-6 villamos vonalán és nem kevés wifi jelet fog kapni:) S ez csakis rosszabb lesz:)...   Üdv:
 15. Persze, hogy lehet. Lehet, hogy történt valami, aminek most nem tulajdonítasz jelentőséget. Egy frissítés (mint említettem pl az egyik p2p progiban egy frissítés után kinyírta az internetkapcsolatot...), egy változtatás beállítás szinten. Nem tudok mást mondani, mint azt, hogy a sebességmérések eredményét Te magad is tapasztaltad. Tehát terheletlen kapcsolaton megvan a sávszélesség. Minden más befolyásolo tényező tehát az adott végpont internet terhelése okozza... Mondok másik példát mennyire befolyásoló egy apróság. Win7 gép és azt tapasztalom minden előzmény nélkül, hogy irtózatosan lassú a gép. Meglestem, hogy a 4GB ram-ból szabad 150 mega... Persze, hogy lassú a gép... A szolgáltatások közt egy svchost.exe szolgáltatás egymaga 900MB-1GB RAM-ot zabál... S mellette a többi feleszi a maradékot... Megoldás: Volt egy nyomorult malware program a gépen 1(!) db, ami valahogy meg tudta akadályozni a windows frissítést, viszont maga a service folyamatosan pörgött mint a mókus a mókuskerékben...:) malware leszed...15 frissítés telepít és láss csodát a gép szárnyakra kellt (najó segített az a kis red bull is:))   Üdv: