Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Ruzsinszky Attila

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Ruzsinszky Attila posztolt

  1. Szia! Nálam ugyanez a cucc, csak MikroTik router. A jelenség is egyezik! Teljesen használhatatlan így ez HGW! Más opcióiban is esik-kel szerencsétlen dobozka!
  2. Kedves Dániel! Úgy látom, hogy a műszakis kollégák 2 napja távolról átállították a HG-t bridge módba, amiről telefonon egyeztettünk előtte. Abból gyanítom, hogy megtörtént, hogy nincs már az általa szórt WiFi elérhetőség. A router most működik, de azzal nem is volt baj, kivéve, hogy hosszabb távon (dinamikus IP cím csere után) nem tudtam elérni a belső eszközöket IPv6-on. Szerintem erre most nem a legmegfelelőbb megoldás volt ez a bridge-s megoldás, lévén, hogy tudtam 2 sessiont használni: 1. A HG terminálta, de a pin holing miatt igen macerásnak tűnt, és ugyan akkor 2. A saját router teminálta a 2. sessiont, ahol a cserekor kellett mindig mókolnom. Még nem volt igazán időm mélységében tesztelni, de maga a HG is jó lenne, ha nem lenne tele bug-okkal, lépten-nyomon, ami éppen keményen érintette az IPv6 Pin holing részt, de nem ez volt az egyetlen! A kérdés: miért nem kaphatok egy /64-es IPv6 tartományt fixen? Vagy akár kisebb is elég lenne, bőven, csak az enyém legyen fixen, ahogy a tunnel brókerektől kapom (pl. he.net, stb.) Köszönettel:
  3. Üdvözletem! Javítható valahogy hogy működjön is és a Net felől elérhető legyen az IPv6 címmel rendelkező eszköz? Köszönöm!
×
×
  • Új...