Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Szoki

Új tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Szoki posztolt

  1. Több mint 11 napja nem válaszol a Telekom ügyfélszolgálata, hogy egy előre kifizetett Domino kártyát miért kapcsolt ki véglegesen(!!!!) egy hét után! Már jeleztem az NMHH felé is.
  2. Azóta a probléma megoldódott. Személyesen vásárolhattam. Vettem is egy telefont plusz egy Domino előfizetést is. Utóbbit a 10. napon nem tudni miért de véglegesen kikapcsolták! :-) RÖHEJ!!! Természetesen hivatalosan írtam levelet mert az általános ügyfélszolgálatok erre a kérdésre már nem tudnak értelmes választ adni csak magyarázkodni és hasra ütés szerű indokokat mondani.
  3. A Westel 900-nál vettem a mostani telefonszámomat és azóta is folyamatos előfizető vagyok! Kb. 18 éve vettem egy társkártyát majd pár évvel később még egyet. Utóbbit pár éve visszamondtam, mert nem kellett a továbbiakban. A saját "Westeles" számom időközben üzleti előfizetés lett. A "18 éves" előfizetéshez szerettem volna 2 év hűséggel egy telefont venni. A második rendelés elutasításra illetve a második telefonos ügyfélszolgálati érdeklődés után kiderült, hogy a korábban felfüggesztett kártya miatt sem készüléket nem vehetek sem hűséget nem írhatok alá! Mi van????????????? Azt mondták, hogy csak akkor lehetséges ha újra aktív lesz az a kártya. Saját akaratomból függesztettem fel nem pedig díjnemfizetés miatt! Most mondjam fel emiatt a még élő szerződésemet is, hogy megszabaduljak ettől röhejes "büntetéstől"? Vicc az egész!
  4. Szoki

    Mobilinternet

    Szerinted nem sok a 36% különbség. Egyébként pedig nem csak 290 Ft különbségről van szó hisz a konkurens kártya még nem járt le és a feltöltéskor már 4000Ft-al kell feltöltsem a következő 6 hónapot tekintettel az alacsony adatforgalomra! Ez a különbség éves szinten 3480Ft. Ez legalább 3 havi díjmentesség, ha ez nem sok és 18éves hűséggel megadják, akkor lehet róla szó! Amúgy azt gondoltam lesz hozzáértő illetékes is, de ennyi erővel a kiskegyed.hu-ra is írhattam volna....
  5. Szoki

    Mobilinternet

    A konkurencia ajánlatát lassan 5. hónapja használom 4000Ft-ért!!! Ha jól számolom már havi 800 alatt vagyok! Ezért nem tetszik az 1500-2000-es ajánlat! Fél évig aktív és elég akkor feltölteni! Nem kell lemondani sem. Ha valaki tud hasonlót a T-nél AZ érdekelne.
  6. Szoki

    Mobilinternet

    Ez miben különbözik a havidíjtól? Ha jól sejtem ennél is minden hónapban ki kell csengessek (200MB-ért!) 1090 Ft-ot.
  7. Szoki

    Mobilinternet

    Hello! Szükségem lenne egy olyan nem havidíjas feltöltőkártyára, amin havi kb.:200-250Mb adatforgalmam lenne. Egy nyomkövető készülékbe kellene. Tehát havidíj és egyéb fix levonások nélkül, olyan aminél csak a forgalmi díjat kell fizetnem. Két Telekom kirendeltségen is érdeklődtem, de havi 1500-2000 feletti ajánlatokkal jöttek. A konkurenciánál vettem egyet 4000Ft-ért, amiből 3000-et leforgalmazhatok. 18év után ne kelljen már más szolgáltatót (is) használjak. Előre is köszi!
×
×
  • Új...