Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag5359

Új tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag5359 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. IPTV-s előfizetésem van, szóval Ők adták a routert, hogy tudom én megállapítani, hogy router gond-e esetleg?
  2. Ez a problémám, hogy magyarázzam el nekik? Hogy ha valaki netezik, a másik nem tud játszani, mert össze vissza dobálja a pinget...
  3. Üdv.: Egy olyan kérdésem lenne, hogy honnan tudom megállapítani, hogy NAT-olt ip címem van-e? Illetve, hogyan lehet beállítani, hogy újra publikus email címem legyen?
  4. Nos megint írnom kell, mert semmivel sem lett jobb a dolog, így sem, hogy bejelentettem a hibát. Küldtek egy sms-t hogy hibát találtak, és elkezdték a javítást, erre egy három órára rá, újra küldtek, hogy mégsem találtak hibát... most akkor mi van? Nem tudom elhinni, hogy egy 10 megás net nem bír el egy böngészőt jelen esetben legyen egy facebookon való görgetést le, fel, illetve képek nézegetése. A másik gépen, pedig egy netes játékot, mert ha facebookoznak a pingem felmegy 35-40-ről 200-igy kb. Így játszhatatlan a dolog. Viszont ugyan ez van, ha mondjuk ketten facebookozunk, akkor mindkét gépen belassulnak mondjuk a képek betöltése, szinte látom, ahogy fentről-lefele betölti a képet... Szóval ilyenkor mi a helyzet? Újra vetessek fel hibajelentést?
  5. Persze, én ezt értem. De mégis egy jobb csomag helyett adott egy rosszabbat, azzal az indokkal, hogy nem tud biztosítani 10mbit-nél nagyobb letöltési sebességet, mikor ez nem igaz, mert nagyobb volt. Minőségéről meg ne is beszéljünk..
  6. Üdv. Kb egy hónapja hosszabítottam meg újjabb két évre az előfizetésem Önöknél. 15 megás internetcsomagom volt IPTV-s előfizetés (tv,internet,telefon). A kis hölgy az üzletben állította, hogy nem lehet, hogy 15 megás netem volt, mert az itt ezen a területen (Komárom) nem elérhető.., meg amúgy is az a csomagom ami volt már megszűnt, így ajánl egy másikat. Rá hagytam, hogy nem 15 megás a netem, pedig rendesen 1,4 mbit/sec-el töltöttem, szóval igen 15 megás netem volt. Csak 10 megásat tudott ajánlani, mivel hogy úgysem tudnak biztosítani annál nagyobb letöltési sebességet it.. Hát persze.. Belementem hosszabbítottam.. 1. Lassabb létöltésem lett 2. Mivel legfőképpen játékra használom, játék közben ha netán a másik gépen csak simán weboldalt böngésznek, nekem a játék akad( ping az egekben). 3. Az elöző csomaggal semmiféle panaszom nem volt, bőven még egy filmet is meg lehetett online nézni, miközben én játszottam.. 4. Egy pár napja már alapból ugrál fel a pingem játék közben kb1-2 percre és iszonyat zavaró, mivel csapatjátékot játszom. Elég érdekes 400-500-as pingel játszani, mintha egy régi diafilmet vetítenének. 5. Mi az, hogy nem tudnak biztosítani nagyobb sávszélességet, csak 10 m bitet a kollégájuk szerint a boltban, mikor nekem biztos hogy 15 megás volt. Komáromi Telekom üzletről van szó. Köszönöm ui.: igen újraindítottam a routert, többször is. Minden vezeték normálisan a helyén van
×
×
  • Új...