Törölt_tag5369

Tag
 • Tartalmak

  13
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törölt_tag5369 a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Minden ugyanaz maradt. Nem kellett díjcsomagot változtatni se mobilinternetet venni hozzá. Bemész a T-hez -> kérsz micro SIM-et -> papírt aláírod -> használhatod az új SIM-et. A régiről már nem tudsz hívást indítani. Legalábbis nálam így volt. Arra figyelj, hogy milyen SIM-et kérsz, mert van micro és nano SIM is.
 2. Szia! Adnak új micro SIM-et. A régi megmarad, de azt nem tudod használni, vagyis nem hívhatsz róla, de az elmentett tel számok a kártyán maradnak. Valószínű kell szerezned micro SIM-hez való "keretet", aminek segítségével használni tudod a normál SIM-es telón is. Valami ilyesmi: https://www.google.hu/search?q=micro+sim+átalakító&espv=2&biw=1745&bih=870&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIqoP5maqVyQIVSL9yCh1qigrU#imgrc=l1tEG32kA0SsoM%3A Vagy kivágsz egy lejárt bankkártyából keretet hozzá. Ha bemész egy T-home üzletbe, szerintem tudnak segíteni.
 3. Sikerült elintéznem meghatalmazással, és tényleg nem kellett érte fizetni. Azonnal kicserélték. Köszönöm még egyszer!
 4. Köszönöm szépen a segítséget!
 5. Szia! Köszönöm a választ! Más nevében is eljárhatok? Feleségem kártyáját szeretném kicseréltetni, mert ő napközben elfoglaltabb mint én.
 6. Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy feltöltős, normál SIM kártyát díjtalanul ki lehet e cseréltetni Micro SIM-re, vagy ezért pótdíjat kell fizetni? Csak az cserélheti ki a SIM kártyát akinek a nevén van, vagy ezt intézheti a hozzátartozója/meghatalmazottja is? Segítséget előre is köszönöm!