Jakus

Új tag
 • Tartalmak

  8
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Jakus a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Hello Retek Én ebben nem segíthetek, erről egy TELEKOMOS szakértőt kellene megkérdezni, hátha Ő tud valamit.
 2. Üdv.! Cubai Még 10.26-ig az IP címek publikusak és akiket a TELEKOM nem értesített a változásról, azoknál publikus is marad. Ha mégis megváltoztatnák, akkor a Telekom az ügyfél részére díjmentesen visszaállítja.(legalábbis a közleményükben ez szerepel) További szép napot.
 3. Köszi a segítséget, mindenesetre a folyamatot figyelni kell, és ha gond lesz vele, jöhet a 1412.telefon...
 4. Az igazság az, hogy az ügyintéző is kapkodta a levegőt mire rájött hogy miről van szó. Én egyenlőre hiszek neki.
 5. Köszi a tippet. Az előbb beszéltem velük és azt mondták: Ez csak akkor érdekes, ha pl: ipari kamerákat csatlakoztatnak a rendszerre, vagy egy önálló szervert működtetnek. A kis családi interneteket ez nem érinti. Ha pedig mégis ilyen előfordulna (de nem fog) akkor még mindég ott van a 1412.. További szép napot.
 6. Köszi a választ. Ezek szerint jól értettem. üdv: Jakus
 7. Ma kaptam értesítést, hogy 2015.október.26-án a meglévő IP cím helyett, egy új PRIVÁT IP címet kapok az egyik e-mail címemnél. Tájékoztatnak hogy semmi olyat nem használhatunk amik a számítógépet "szerver" (kiszolgáló) szerepben igénylik. Értelmezésem szerint ez talán azt jelenti hogy ezentúl a privát IP-címmel nem tudok sem egy zenei számot, esetleg egy mesefilmet letölteni ( pl: torrentel.??? ) Megköszönném, ha segítenének nekem ennek a bűvös mondatnak a megfejtésében.