Törölt_tag5451

Tag
 • Tartalmak

  11
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit Törölt_tag5451 posztolt

 1. Ezt üzenem a T-homenak amikor az 50mbit/s es net sebessége az egekbe szökik, azaz egész nap nem megy 5mbit/s felé (AMINT LEJÁR A HŰSÉG LEVÁLTOM EZT!) kb 30 percbe telt mire sikerült megírni ezt .
 2. Azt várom hogy a hűségidő leteljen és takarodjak innen.
 3. Ez a T-home lo*****a, mást megse érdemelnek //// Azon dolgoznak egyfolytában hogyan tudják ellopni a pénzt, kiderült hogy a városban ahol élek nem is lehet ekkora a sávszélesség ezt 3 hónap után tudtam meg hogy dögöljenek meg. Utánanéztem és ez nem az első eset hogy ilyet csinálnak, igazából csaka pénzre mennek ezek nem szolgáltatók hanem rablók
 4. Ezen a képen minden rajta van : http://www.************.com/image/*****
 5. Azért nem küldték el mert 1 sóher ***** cég, nekemis amint lejár a hűség leváltom ezt a *****. A szolgáltatás 0 az ügyintézés 0.
 6. Igazad van a T-Home még azt se érdemli meg hogy úl logot kapjon, és szerintem egy férfi nemi szerv pontosan leírja mit gondolok róluk.
 7. Nemhinném, nemtudom ki nem képes netet szolgáltatni. + ez csak egy vélemény volt. Én ezt gondolom a T homeról és akárhogyis tagadod ez igaz.
 8. + még egy kis ajándék hogy mit gondolok a T HOMEROL!
 9. Vicc ez hogy 20:00 kor a net annyira ***** hogy a googlet nem tölti be mi a *****om ez már *****t se lehet csinálni mert elmegy a net minden nap grt ez aztán szolgáltatás és a telefonba meg csak annyit mondanak hogy megnézzük mia gond azt *****t se na csá