Törölt_tag5807

Tag
 • Tartalmak

  10
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törölt_tag5807 a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Testre szeretném szabni a Sagemcom Wifi-jét. Az SSID-t ismerem, a szerelő a hozzá tartozó jelszót szintén meghagyta , azaz a csatlakozás megy. Amit nem tudok, hogyan lépek be a konfigurációs felületre? A leírással ellentétben nincs a cimkén modem konfiguráció jelszó. Tud valaki segíteni? ('admin' + az SSID-hoz tartozó jelszó páros nem hozott sikert) köszi
 2. akkor marad a netflix
 3. Hello, Van arra mód, hogy 4K képes TV-men a TVGO tartalmak közül 4K-s felbontásban nézzek filmet? köszi
 4. Hello, a TV LG 42LD550. Az automatikus kereséssel végül találtam dekódolt csatornákat. De nem rendezi előre a csatornahelyekben a foghatóakat, hanem az első nézhetőt úgy kb. a 40-es csatornahelynél találtam meg. Viszont HD-bem egyetlen egy (pl. M1) csatornát sem tudok fogni. Azokat a Telekom mind kódoltan sugározza?
 5. szia! ONT-m nincs, hanem koax jön be. viszont IPTV előfizetésem van. ellenben vagy egy koax jelosztóm a szolgáltató modeme előtt, amiről a jelet a második TV-hez viszem. azt mondod automata kereséssel kellene találjak csatornákat?
 6. szia! köszi a segítséget. a telefon típusa Panasonic KX-PRS110PDW
 7. küldeni szeretném a saját számom
 8. Hello, otthoni vezetékes telefon (tone üzemmód) esetén a hívószám kijelzést hogyan tudom beállítani? (a készülék maga DECT). Kérni kell a Telekom-ot vagy a készülék menüjében kellene tudnom beállítani?
 9. Szia! Nekem jó lenne az automatikus keresés is, de azzal egy csatornát sem talál a TV. Ezek szerint más gond lesz itt. Mi lehet az ok, hogy nem talál csatornát a készülék ha van a TV-ben DVB-C tuner?
 10. Milyen paramétereket kell beállítanom a televíziómon? frekvencia (kHz), Symbol rate (kS/s) és a moduláció érdekel. 410000; 6875; 256QAM?