Djrush

SUPERUSER
 • Tartalmak

  67
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Blogkommentek, amit Djrush posztolt


 1.  

  1 órája, btz írta:

  @Djrush

  Nekem eddig még nem volt optikai szolgáltatásom, de egy másik fórum Telekom topikjának tanulsága szerint a HG8245H típus LAN1-en átaddja a pppoe kapcsolódási lehetőséget, szerintem a sima H nêlküli is. Annak is csak Iptv megy a 2-3-4 portján, ahogy a HG850a-nak, de ez nem annyira elterjedt típus.

  Szia

  Mikor én próbáltam a H-val akkor nem akart sose összejönni De lehet hogy akkor én rontottam el valamit a beállításoknál
  . 2. Szia

  Van a  huawei hg8245h ez nem támogatja meg van a huawei hg8245 ami fekete abba nem vagyok biztos viszont a fehér az biztos nem tudja. Meg van a Huawei HG 850a na ez aminek csak a Lan1 portja működik és ez nem wifif-s eszköz mint a másik kettő. Ennek a többi lan portja csak IPTV megy. Viszont hogy van e valami új eszköz azt most nem tudom optikához. 


 3. Tökéletes sose lesz meg hogy mindenkinek az igényét kiszolgálja. A lakossági előfizetés azért lakossági hogy internetezni tudj és semmi specifikus funkciót nem kötelesek biztosítani. Arra megvannak a más típusú előfizetések ahol már sokkal több funkciót biztosítanak mint egy sima lakossági csomagnál.Tökélet sose lesz meg hogy mindenkinek az igényét kiszolgálja. A lakosági előfizetés azért lakoság hogy internetzni tudj és semi specifikus funkciót nem kötelesek bitzositani arra megvanak a mást tipus előfizetések ahol már sokal többet funkcoót biztositanak mit egy sima lakosági csomagnál.