Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Djrush

SUPERUSER
  • Tartalmak

    67
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Blogkommentek, amit Djrush posztolt

  1.  

    1 órája, btz írta:

    @Djrush

    Nekem eddig még nem volt optikai szolgáltatásom, de egy másik fórum Telekom topikjának tanulsága szerint a HG8245H típus LAN1-en átaddja a pppoe kapcsolódási lehetőséget, szerintem a sima H nêlküli is. Annak is csak Iptv megy a 2-3-4 portján, ahogy a HG850a-nak, de ez nem annyira elterjedt típus.

    Szia

    Mikor én próbáltam a H-val akkor nem akart sose összejönni De lehet hogy akkor én rontottam el valamit a beállításoknál
    .


  2. Szia

    Van a  huawei hg8245h ez nem támogatja meg van a huawei hg8245 ami fekete abba nem vagyok biztos viszont a fehér az biztos nem tudja. Meg van a Huawei HG 850a na ez aminek csak a Lan1 portja működik és ez nem wifif-s eszköz mint a másik kettő. Ennek a többi lan portja csak IPTV megy. Viszont hogy van e valami új eszköz azt most nem tudom optikához. 

  3. Tökéletes sose lesz meg hogy mindenkinek az igényét kiszolgálja. A lakossági előfizetés azért lakossági hogy internetezni tudj és semmi specifikus funkciót nem kötelesek biztosítani. Arra megvannak a más típusú előfizetések ahol már sokkal több funkciót biztosítanak mint egy sima lakossági csomagnál.Tökélet sose lesz meg hogy mindenkinek az igényét kiszolgálja. A lakosági előfizetés azért lakoság hogy internetzni tudj és semi specifikus funkciót nem kötelesek bitzositani arra megvanak a mást tipus előfizetések ahol már sokal többet funkcoót biztositanak mit egy sima lakosági csomagnál.

×
×
  • Új...