Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Djrush

SUPERUSER
  • Tartalmak

    67
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Djrush posztolt

  1. Djrush

    Hálózati kártya

    Nekem még nem volt probléma vele, több gépen használom. Azért írtam, hogy sokan nem szeretik gondoltam mindjárt kapok is érte :). Fizetős volt de azt meg lehet kerülni.
  2. Djrush

    Hálózati kártya

    Szia! Esetleg tudom javasolni hogy próbálj ki valami driver keresőt hátha segít. Tudom sokan nem szeretik de szerintem hasznos. Én ezt szoktam használni Driver Booster 5
  3. Djrush

    HD jel megszűnt újraindítás után

    Szia! Nézd meg esetleg, hogy a Beállítások/Képarány mire van jelenleg állítva. Nekem úgy rémlik ha a képarány el van állítva, akkor nem világit a led.
  4. Szia Én úgy tudom, hogy anno mikor még a Samsung tv-n az applikáció támogatott volt akkor is csak akkor működőt, hogy ha a tv nem wifi-vel volt csatlakoztatva hanem kábelesen akkor is mindig fekete képernyő jelent meg. Akkor az volt a válasz mivel túl nagy az adatforgalom.
  5. Djrush

    IPTV nincs jel és adás

    Szia ! Szerintem csak az inputtal válts bemenetet.
  6. Djrush

    Zte Speedport entry2

    Szia Hívd fel a 1414-t azonositás után meg tudják adni és be tudod állítani, de ha estleg kérdik, hogy resetelve lett-e az eszköz, akkor mond hogy nem, csak áram kimaradás volt és akkor ők is be tudják állítani, de ne mond hogy te resetelted le, mert akkor fizetős lesz.
  7. Szia Itt a menütérkép: http://www.telekom.hu/static-la/sw/file/1414-lakossagi-ugyfelszolgalat-menuterkep.pdf
  8. Djrush

    Műholdas televízió

    Próbáltad az alapbeállításokat esetleg 4 darab nulla vagy 1234-t? Pont azt kéne kipróbálni, hogy nem a tv távirányítóval adsz hangot, hanem a stb távirányítóval, a tv-re adsz egy kis hangot és aztán az nem kell használni csak az stb távirányítót.
  9. Djrush

    Műholdas televízió

    Szia Én úgy tudom, hogy a kaonban nincs gyári beállítás csak rendszer újraindítás van. Ha pin kódot kért, valószínű gyerekzár be van kapcsolva és azt kéne kikapcsolni, mivel nincs nálam ilyen box így pontosan nem tudom megmondani hol találod, de valószínű a beállításokon belül lesz.A hangerőre meg próbáld ki azt, hogy lehalkítani a box-ot és a tv-t is teljesen, és a tv-re adj egy kis hangot, a többit a box távirányítóval. Ha scart kábellel van összekötve, akkor szokott ez a probléma jelentkezni.
  10. Djrush

    IPTV

    Szia Itt nézz szét: http://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/3386/milyen_alternativ_kabelezesi_lehetosegek_kozul_valaszthatok_iptv_szolgaltatas_letesitesekor_?appid=tudasbazis&tudasbazis-eventType=8
  11. Szia A csomagváltás miatt aktiválódott vissza az smtp szűrés. De elméletileg csak akkor kell kikapcsolni a szűrést, ha nem a telekomnak az mail szerverét használja.
  12. Djrush

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Egy kis segítség, ha a 1412 hívjátok és Bridge módot szeretnétek akkor ne ezt mondjátok, hanem TVGO hibátok van, akkor átkapcsolnak egy másik csoporthoz és ők tudják beállítani.
  13. Djrush

    Beltéri egység meghibásodása

    ÉS nem sokára jön a válasz, hogy de fizetek érte mi az , hogy nem veszik észre, hogy nem nézek tv-t. Menyi ilyen emberel beszéltem már:))
  14. Djrush

    Mobilinternet

    Szia Próbáltad már, hogy csak 4g-re jelentkezzen fel ne automatán legyen, esetleg az is okozhatja a problémát.
  15. Szia Esetleg próbáld ki, hogy a HGW-t lekapcsolod és az STB-t is, utána vissza a hgw és amikor visszajön a net akkor vissza az stb. Részlegesen elméletileg meg kéne oldja viszont mindenképpen hívd a 1412
  16. Djrush

    Gyorsító opció

    Szia Ahogy visszaolvastam a hozzászólásokat, valószínű ehhez másfajta hibajegyet kell rögzíteni, amit teljesen más csoport fog kezelni. Viszont mikor bejelented a hibát én azt tudom javasolni, hogy először a tvgo hibát próbálj bejelenteni és akkor átkapcsolnak egy másik csoporthoz és ott érdeklődd meg a hibádat.
  17. Djrush

    Mobilinternet

    Szia! A webes felületre a felhasználónév és a jelszó alapbeállításban, az admin. De ha Huawei 5372 típusú eszközöd van, akkor az akkumulátor mögötti matricán fogod találni, ami kell.
  18. Djrush

    Optikai internet

    Szerintem célszerűbb vagy venni egy saját routert, ami kezeli a wifi részt mert az, hogy bejelented tegyük fel ki is jön a szerelő és kicseréli egy ugyanolyan eszközre ami eddig volt azon se garantált a wifi. Most amíg ott van működik elmegy a szerelő és utána megint nem lesz jó, akkor indul előröl a procedura és már nem biztos hogy ugyan az a szerelő jön ki.
  19. Djrush

    Optikai internet

    Szia Azz eszközre cseregarancia nincs mivel bérled az eszközt És a wifi jelerősségét nagyon sok minden befolyásolja. Ászfben igy szerepel: A szolgáltató által az Internet szolgáltatáshoz biztosított - Telekom tulajdonú – végberendezések (pl: HGW) egyes típusai WiFi képességgel vannak ellátva. A helyszíni létesítés során, az Internet szolgáltatást a HGW-n keresztül igénybe vevő előfizető kérésére a WiFi-t díjmentesen bekapcsolja a Szolgáltató, azonban a létesítést követően, a WiFi konfigurációs hibájáért a Szolgáltató nem vállal felelősséget. A WiFi utólagos konfigurálása nem tartozik a Szolgáltató felelősségi körébe, az nem az Internet szolgáltatás része, így a Szolgáltató a WiFi-vel kapcsolatos hibaelhárítás, uzólagos szerelés díját kiszámlázhatja az Előfizető részére. A tevékenységhez tartozó díjakról a Szolgáltató tájékoztatja az Előfizetőt http://www.telekom.hu/static-tr/sw/file/Lakossagi_aszf_2c_melleklet_szolgaltatasok_tartalma_internet_20160601.pdf 3.oldal közepe.
  20. Djrush

    Optikai internet

    Szia A saját routereden a WAN portba csatlakoztatod?
  21. Djrush

    Mobilinternet

    Szia Régen a DPI vip tarifacsomagban volt korlátlan internet, csak most változott a csomag és most 24 gb van benne. Jelenleg a DPi tarifa csomag én úgy tudom hogy az a *****nál van.
  22. Djrush

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Egy kis segítség, ha a 1412 hívjátok és Bridge módot szeretnétek akkor ne ezt mondjátok, hanem TVGO hibátok van, akkor átkapcsolnak egy másik csoporthoz és ők tudják beállítani. acel Köszi az infot:)
  23. Djrush

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Szia Elméletileg a Sagemcom-on a vpn nem működik, szerintem még nem lett javítva, mert azt már biztos frissítették volna az oldalon.
  24. Djrush

    Fux ip cim.

    Szia Fuxot nem árulnak, de kesztyűt igen és még tv-é állványt is, meg még jó sok mindent. http://www.telekom.hu/shop/termek/iTotal+kapacitiv+kesztyu--CM2090? contractType=list_price&sku=jsku1754612555 http://www.telekom.hu/shop/termek/Vogels+dontheto+TV+fali+allvany+480+940+mm--MA2010-A1?contractType=list_price
×
×
  • Új...