Djrush

SUPERUSER
 • Tartalmak

  67
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Djrush a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  6
  6

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  50+
  50+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  Tanácsadó

  Visszajelzéssel, tanáccsal, ötlettel segítem a Telekom fórum és/ vagy a Telekom működését

  Superuser

  Superuser vagyok

Profil megtekintések

2357 profilmegtekintés
 1. Nekem még nem volt probléma vele, több gépen használom. Azért írtam, hogy sokan nem szeretik gondoltam mindjárt kapok is érte :). Fizetős volt de azt meg lehet kerülni.
 2. Szia! Esetleg tudom javasolni hogy próbálj ki valami driver keresőt hátha segít. Tudom sokan nem szeretik de szerintem hasznos. Én ezt szoktam használni Driver Booster 5
 3. Szia! Nézd meg esetleg, hogy a Beállítások/Képarány mire van jelenleg állítva. Nekem úgy rémlik ha a képarány el van állítva, akkor nem világit a led.
 4. Szia Én úgy tudom, hogy anno mikor még a Samsung tv-n az applikáció támogatott volt akkor is csak akkor működőt, hogy ha a tv nem wifi-vel volt csatlakoztatva hanem kábelesen akkor is mindig fekete képernyő jelent meg. Akkor az volt a válasz mivel túl nagy az adatforgalom.
 5. Szia ! Szerintem csak az inputtal válts bemenetet.
 6. Szia! Igen.
 7. Szia Hívd fel a 1414-t azonositás után meg tudják adni és be tudod állítani, de ha estleg kérdik, hogy resetelve lett-e az eszköz, akkor mond hogy nem, csak áram kimaradás volt és akkor ők is be tudják állítani, de ne mond hogy te resetelted le, mert akkor fizetős lesz.
 8. Szia Itt a menütérkép: http://www.telekom.hu/static-la/sw/file/1414-lakossagi-ugyfelszolgalat-menuterkep.pdf
 9. Próbáltad az alapbeállításokat esetleg 4 darab nulla vagy 1234-t? Pont azt kéne kipróbálni, hogy nem a tv távirányítóval adsz hangot, hanem a stb távirányítóval, a tv-re adsz egy kis hangot és aztán az nem kell használni csak az stb távirányítót.
 10. Szia Én úgy tudom, hogy a kaonban nincs gyári beállítás csak rendszer újraindítás van. Ha pin kódot kért, valószínű gyerekzár be van kapcsolva és azt kéne kikapcsolni, mivel nincs nálam ilyen box így pontosan nem tudom megmondani hol találod, de valószínű a beállításokon belül lesz.A hangerőre meg próbáld ki azt, hogy lehalkítani a box-ot és a tv-t is teljesen, és a tv-re adj egy kis hangot, a többit a box távirányítóval. Ha scart kábellel van összekötve, akkor szokott ez a probléma jelentkezni.
 11. Szia Itt nézz szét: http://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/3386/milyen_alternativ_kabelezesi_lehetosegek_kozul_valaszthatok_iptv_szolgaltatas_letesitesekor_?appid=tudasbazis&tudasbazis-eventType=8
 12. Szia A csomagváltás miatt aktiválódott vissza az smtp szűrés. De elméletileg csak akkor kell kikapcsolni a szűrést, ha nem a telekomnak az mail szerverét használja.
 13. ÉS nem sokára jön a válasz, hogy de fizetek érte mi az , hogy nem veszik észre, hogy nem nézek tv-t. Menyi ilyen emberel beszéltem már:))
 14. Szia Próbáltad már, hogy csak 4g-re jelentkezzen fel ne automatán legyen, esetleg az is okozhatja a problémát.
 15. Szia Esetleg próbáld ki, hogy a HGW-t lekapcsolod és az STB-t is, utána vissza a hgw és amikor visszajön a net akkor vissza az stb. Részlegesen elméletileg meg kéne oldja viszont mindenképpen hívd a 1412