Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Djrush

SUPERUSER
 • Tartalmak

  67
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

2456 profilmegtekintés

Djrush eredményei

 1. Djrush

  Hálózati kártya

  Nekem még nem volt probléma vele, több gépen használom. Azért írtam, hogy sokan nem szeretik gondoltam mindjárt kapok is érte :). Fizetős volt de azt meg lehet kerülni.
 2. Djrush

  Hálózati kártya

  Szia! Esetleg tudom javasolni hogy próbálj ki valami driver keresőt hátha segít. Tudom sokan nem szeretik de szerintem hasznos. Én ezt szoktam használni Driver Booster 5
 3. Djrush

  HD jel megszűnt újraindítás után

  Szia! Nézd meg esetleg, hogy a Beállítások/Képarány mire van jelenleg állítva. Nekem úgy rémlik ha a képarány el van állítva, akkor nem világit a led.
 4. Szia Én úgy tudom, hogy anno mikor még a Samsung tv-n az applikáció támogatott volt akkor is csak akkor működőt, hogy ha a tv nem wifi-vel volt csatlakoztatva hanem kábelesen akkor is mindig fekete képernyő jelent meg. Akkor az volt a válasz mivel túl nagy az adatforgalom.
 5. Djrush

  IPTV nincs jel és adás

  Szia ! Szerintem csak az inputtal válts bemenetet.
 6. Djrush

  Zte Speedport entry2

  Szia Hívd fel a 1414-t azonositás után meg tudják adni és be tudod állítani, de ha estleg kérdik, hogy resetelve lett-e az eszköz, akkor mond hogy nem, csak áram kimaradás volt és akkor ők is be tudják állítani, de ne mond hogy te resetelted le, mert akkor fizetős lesz.
 7. Szia Itt a menütérkép: http://www.telekom.hu/static-la/sw/file/1414-lakossagi-ugyfelszolgalat-menuterkep.pdf
 8. Djrush

  Műholdas televízió

  Próbáltad az alapbeállításokat esetleg 4 darab nulla vagy 1234-t? Pont azt kéne kipróbálni, hogy nem a tv távirányítóval adsz hangot, hanem a stb távirányítóval, a tv-re adsz egy kis hangot és aztán az nem kell használni csak az stb távirányítót.
 9. Djrush

  Műholdas televízió

  Szia Én úgy tudom, hogy a kaonban nincs gyári beállítás csak rendszer újraindítás van. Ha pin kódot kért, valószínű gyerekzár be van kapcsolva és azt kéne kikapcsolni, mivel nincs nálam ilyen box így pontosan nem tudom megmondani hol találod, de valószínű a beállításokon belül lesz.A hangerőre meg próbáld ki azt, hogy lehalkítani a box-ot és a tv-t is teljesen, és a tv-re adj egy kis hangot, a többit a box távirányítóval. Ha scart kábellel van összekötve, akkor szokott ez a probléma jelentkezni.
 10. Djrush

  IPTV

  Szia Itt nézz szét: http://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/3386/milyen_alternativ_kabelezesi_lehetosegek_kozul_valaszthatok_iptv_szolgaltatas_letesitesekor_?appid=tudasbazis&tudasbazis-eventType=8
 11. Szia A csomagváltás miatt aktiválódott vissza az smtp szűrés. De elméletileg csak akkor kell kikapcsolni a szűrést, ha nem a telekomnak az mail szerverét használja.
 12. Djrush

  Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

  Egy kis segítség, ha a 1412 hívjátok és Bridge módot szeretnétek akkor ne ezt mondjátok, hanem TVGO hibátok van, akkor átkapcsolnak egy másik csoporthoz és ők tudják beállítani.
 13. Djrush

  Beltéri egység meghibásodása

  ÉS nem sokára jön a válasz, hogy de fizetek érte mi az , hogy nem veszik észre, hogy nem nézek tv-t. Menyi ilyen emberel beszéltem már:))
 14. Djrush

  Mobilinternet

  Szia Próbáltad már, hogy csak 4g-re jelentkezzen fel ne automatán legyen, esetleg az is okozhatja a problémát.
×
×
 • Új...