Keresés a Közösségben

Találatok mutatása ezekhez a címkékhez: 'gyorsító'

4 találat

  1. Üdv! Nincs egy hónapja, hogy - bedőlve a sok marketinges dumának (100 megabites net, olcsóbb havidíjért) - Telekomra váltottunk. A szerelő srác egyből azzal kezdte, hogy a wifis router-emet felejtsem el, az ő modem-router-ük "nem igazán szereti" a másikakat. Úgyhogy ment a levesbe, ezzel elveszítve az udvari wifi-zést. A probléma ott kezdődött, amikor a max sávszél felét sem tudtuk elérni. A korábbi Tarr helyett, ami fix 50-et adott, itt hol 39mbps-t mértünk, hol 42 mbps-t. Nem csak, hogy gyorsabb nem lett, de ugyanannyi pénzért valamivel kisebb is lett a netünk. Arról nem is beszélve, hogy folyamatos pocketloss-ok voltak. Okés, semmi gond - gondoltuk mi - majd a gyorsító opció megoldja a problémát. Újabb szerelő jött, újabb modemet hozott. Javasolta, hogy adjunk 48 órát, hogy "beállítsa magát a modem". Azóta 4 nap tel el, és azóta *is* átlag 3mbps sávszélt mérek. Nem hogy a 100-nak, de még a korábbi 39-nek se vagyunk a nyomába. Ez mégis mitől van...? Az egyik képen látszik, hogy az elején, a bekötés után még alulról súroltam az 50-et (de inkább a 39 a jellemzőbb), amióta az új, gyorsítós modem van, azóta meg 0.3 és 4 között van a sebesség. Van valami tippetek erre? Köszi!
  2. Hello az lenne a kérdésem ha van egy gyorsítóm és én szeretnék rajta portokat nyitni hogyan tudom megtenni válaszotokat előre is köszönöm!(HA-35)
  3. Sziasztok Emberek! A gyorsító opcióval a következő a helyzet: Akinek Huawei H35 routere van! Mint megtudtam harmadik hibabejelentés után, valamint felhívtak telekomék, hogy a Huawei frissített firmware-e a hibás! Már dolgoznak rajta! Az LTE ág hol megy, hol nem, legtöbbször csak az ADSL 10/0,5 MBps! Azért az is érdekes, hogy a 72 órás javítási határidő mindenkinek lejárt, már többször, de arra sem képesek, hogy értesítsenek, hogy mi van!!! Csak egy kemény panaszlevél után! A telefonos segítség azt mondta, hogy ketyeg a kötbér!!!
  4. Sziasztok! A múlt héten kaptunk egy Huawei HA35 típusú digitális elosztót, amivel a nagyon gyenge, elvileg 10 MBit/sec ADSL-ünket gyorsítanák mobil hálózattal. Kicsit gyorsabb is lett, de amióta beállították a routert, nem tudok e-mailt küldeni, mert SMTP hibával megáll. Telekom lerázott, azzal, hogy ha webmailen működik a küldés, de nálam nem, akkor nem náluk van a hiba. Meg sem értették a problémát, csak azt hajtogatták, hogy pénzért szívesen kijönnek... Előtte cisco modem-routerünk volt, már régen nem használjuk, amit adnak, mert nem elég jó, de a sim kártya miatt most kénytelenek vagyunk. Már minden beállítást kipróbáltam a routerben, meg Outlookban is, de nem jártam sikerrel. Emiatt most több telekomos e-mailemet (@t-online, @t-email, @freemail) nem tudom használni. Van valakinek ötlete, mit kellene beállítanom, hogy tudjak levelet küldeni, és lehetőleg a fogadási funkció is megmaradjon? Nagyon köszi, előre is!