Mate63

Tag
 • Tartalmak

  14
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Mate63 a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. 2 iptv A switchen 2 gép ezek játékra 2 nas ez egy gép csak 2 háló kártya amin Torrent fut 1 linux server ezen egy sinus bot 1repeater 1 cctv
 2. Nekem a belső adatforgalmat egy gigabites switch bonyolítja le
 3. Engem a szerelő emiatt cseszet le mert hogy túl sok kapcsolat van 1 időben és ez befolyásolja a telefont vagy akkor ki vagy mi a hibás?
 4. Sziasztok! Annyi kérdésem lenne hogy van egy 1000/1000 res előfizetésünk ugye tvvel és telefonnal ami torrentezés közben nem engedélyezi a vezetékes hívások ki illetve bemenő hívások indítását "a hívott számon elöfizető nem kapcsolható" vagy ha épp hívás közben indítom el akkor akad a hívás recseg és ropog valaki tud valami beállítást a torrent kliensre ami ezt a telefonos problémát megoldja előre is köszönöm!
 5. A tűzfal emiatt le van tiltva és így sem működik
 6. Akkor mi ennek a jelenségnek az oka nem lehet hogy a kihasználás miatt a routerem letiltja F@st 5655v2 AC routerem van nem csinálhat ilyet?
 7. Elképzelhető hogy a telekom letiltja a portjaimat mert én használtam egy UDP 9987es portot 2 hét múlva nem működött át állítottam 25555re de 4nap után megint letiltották most találtam egyet ami nyitható 49000 körül elképzelhető hogy a routerünk tiltogatja ezeket? ha igen hogy kapcsolatom ki? vagy a telekom monitorozza és tiltja le ha az utóbbi lehet velük beszélni hogy ne csinálják?
 8. Internet>Forwarding>Port Mapping>New port mapping Mapping name:majd választani kell Application: Add new pirt mapping application>(legalul) Add port application innentől tiéd a pálya Utána save Internal host:Ezköz amin nyitni akarod Énnekem 12óra után ki is nyílt Ja de nem kapunk új routert
 9. Ezek alapján dolgoztam De néztem neten hogy sok embernek van gondja a telekomos digitális elosztókkal főleg a portokkal én mindent megpróbáltam majd ha új router kapunk akkor majd mepróbálkozok megint (Ui:a raimbownak is próbáltam nyitni a portjait mégis scriptet kaptam)
 10. https://support.teamspeakusa.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/44/16/which-ports-does-the-teamspeak-3-server-use
 11. Miazipm.hu
 12. Én a tegnapi napon felhívtam a szuperszervizet és kértem hogy nyissanak ki egy pár portot majd utána már nekem is fog sikerülni a port nyitások mentek is szépen a teamspeak 3 szeveremhez kellet a nyitás kinyitották utána megkértem egy barátot hogy csatlakozzon hozzám hamachi vagy más nélk7l de nem sikerült pedig a routeren ellenörzött ip küldtem neki és a portok kivoltak nyitva én az itthoni hálózatra csatlakozva akármelyik ezközzel gond nélkül fetudok menni de én nem egyedül szeretném használni valaki tudna ebben segíteni ok? Vagy miért nem sikerült? Mielőtt akárki kérdené a ts honlapjáról néztem hogy mely portokat kell nyitni A tüzfalakon is engedélyezve van Válaszotokat előre is köszönöm!
 13. Gépre átirányítás?
 14. Hello az lenne a kérdésem ha van egy gyorsítóm és én szeretnék rajta portokat nyitni hogyan tudom megtenni válaszotokat előre is köszönöm!(HA-35)