Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag6118

Új tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag6118 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Tamas586. Ebben a kérdésben valóban hibátlan vagyok, szerintem te vagy egyedül aki azt gondolja hogy semmi gond a TRÉHOME internettel. Hidd el nekem nem az a fajta előfizető vagyok aki fél óra internet kiesésnél hisztizik az ügyfélszolgálaton. Ez már egy régi ügy velük. Másrészről a személyeskedést kerüljük szerintem, nem kívánok ilyen jellegű s z a r ságokba belemenni. Az pedig nem a véletlen műve, hogy x ideje létezik ez a probléma, előtte mikor feltöltés ment, ha evidens módon lassabban is de ment vígan a net, és a wifi is. fgabor87 -> Köszönöm szépen!
  2. Milyen fórum ez ahol egy ZéTéE -t nem lehet kiírni, te jó ég... Kicsillagozzák...
  3. Üdv! Tamas586: Hidd el nekem nem vagyok csillámf*sz láma, hogy én ezeket nem tudnám. Régebben egyáltalán nem volt ilyen probléma. Amúgy az én vagyok a ***** mit vártamról csupán annyit hogy a T-home-os szerelő konkrétan mondott érdekes dolgokat a működési rendszerről, sőt a ***** speedportos X verziós modemjük konkrétan szoftverhibás. Még egyszer mondom nem lelassul a net hanem megszűnik létezni. nem magamat kellene korlátozni hidd el. fgabor87: Köszönöm a normális hozzászólásod! (QoS meg be van lőve, sajnos annyit ért mint halottnak a csók.)
  4. Sziasztok! Őszintén szólva a tököm tele van. Ha felöltök, konkrétan olyan szinten nem lehet mellette érdemben netezni hogy az félelmetes. A wifiről ne beszéljünk, most vettem routert mert a csodálatos ZTE speedportos wifis modem folytogatós szexre jó, másra nem. Itthon már lázadás tört ki az internet szakadozása végett. Másnak is van hasonló jellegű küzdése vagy csak nálunk van ilyen gond? (20/1-es netem van ADSL)
×
×
  • Új...