Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

TFeri

Új tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

TFeri eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Sziasztok, A riasztóból nem tudom a SIM-et kivenni, így nem kapom meg az egyszeri kódot. A weboldal ezt írja: https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/3582/mit_tegyek__ha_a_riasztomban_talalhato_sim_kartyara_kapott_sms_t_nem_tudom_megnezni_?appid=tudasbazis&tudasbazis-eventType=3&tudasbazis-rlCode=1813f4ee5d4 " Hogyha nincs lehetőséged a SIM-kártyát kivenni a riasztóból, az adategyeztetést a 06 (80) 630-045 telefonszámunkon vagy üzleteinkben tudod elvégezni. " Hívtam a telefonszámot, ott csak 1-es menüpont van, ami elmondja az általános tudnivalókat, majd bontja a vonalat. Ezek szerint ilyen esetben csak üzletben lehet elvégezni az adategyeztetést? (Ha igen, akkor miért ad a weboldal téves információt?)
  2. 2 hete rendeltem a webáruházban egy darab Domino Fix SIM-kártyát (készülék nélkül). Azóta sem kaptam meg. Kétszer telefonáltam eddig, mindig azt mondták, hogy a "jövő héten" megkapom. Vajon mi lehet ebben ilyen bonyolult? Vagy hiánycikk a SIM-kártya?
  3. TFeri

    Digitális Kábel TV

    Van egy régebbi (B sorozatú) Samsung LCD tévém, és most, hogy át lettek variálva a DVB-C csatornák, a 250 MHz-en levő csatikat nem tudom beállítani. Sem az automata, sem a kézi hangolással nem talál ott csatornát, pedig az összes többit megtalálja. A kábel tuti jó, a set-top-box 97-98%-os jelerősséget mutat. Tapasztalt valaki ilyesmit?
  4. TFeri

    Digitális Kábel TV

    Köszi, de nem ez volt a kérdésem lényege, hanem az, hogy az IPTV bevezetése és a meglevő koax hálózat felhasználása esetén is megmaradnak a kódolatlan DVB-C csatornák a már meglevő koax hálózaton a házban, vagy sem?
  5. TFeri

    Digitális Kábel TV

    Hozzánk még a "hagyományos" (DVB-C?) kábeltévé van bekötve a családi házba, koaxon csillagpontosan elosztva, 2 set-top-boxszal. Még egy tévén pedig box nélkül vehetők a kódolatlan digitális csatornák. Ha áttérünk IPTV-re (olvastam - http://www.telekom.hu/otthoni/lakossagi/segitunk/hasznos_tudnivalok/iptv_alternativ_vezetekezesi_lehetosegek -, hogy fel tudják használni átalakítóval a koax hálózatot, nem kell új kábelezés), akkor is vehetők maradnak a +1 tévén a kódolatlan digitális csatornák vagy megszűnik a kábelen a DVB-C jel? Szóval nem egészen világos számomra, hogy ha amúgy is koax kábelen jön be a digitális kábeltévé (és az internet), akkor miért kell ebből először UTP-s jelet csinálni egy "digitális elosztó" nevű dobozzal, amit aztán visszaalakítanak koaxon futó jellé, amit aztán megint visszaalakítanak UTP-s jellé, és ez megy az új set-top-boxba. Miért nem lehet a bejövő koaxon elvezetni a jelet a set-top-boxhoz, és ott átalakítani UTP-s jellé (hiszen így biztosan megmaradnak a DVB-C-s csatornák is)?
×
×
  • Új...