Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag6216

Új tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Törölt_tag6216 posztolt

  1. Törölt_tag6216

    Mobilinternet

    Köszönöm a gyors válaszokat. Kár hogy nincs ilyenre lehetőség.
  2. Törölt_tag6216

    Mobilinternet

    Üdv, Havonata akár többször is lekérem az 1 illetve a 3 GB mobilinternetet. Viszont azt szeretném megtudni, van e korlátlan mobilinternet lehetőség? Ha igen, mennyi költséggel járna havonta? Köszönöm. Üdv, Bandi
  3. Kreáltam egy új jelszót, beléptem, látom az előfizetést, viszont nem férek hozzá. 1430-ra kell elküldenem az "Igen" szót és teljeskörű hozzáférést kapok, elküldtem az Igen szót, és azt kapom sms-ben hogy "Nem sikerült feloldani a szerződéses jelszó korlátozását". Ezek után valami ötlet? Attól félek, hogy az üzletben ahogy te is írtad, már nem tudom kifizetni egy összegben. Pedig fontos lenne.
  4. Köszönöm a gyors választ, most olyan problémám van hogy, nem tudom ezt a felületet elérni, mert már elfelejtettem a felhasználónevem és jelszavam. Ilyenkor mi a teendő?
  5. Üdv, Vásároltam fél éve egy telefont az egyik Tmobil üzletükben, 2 éves részletre, azt szeretném megtudni, hogy ha bemegyek megint az üzletbe, kifizethetem a telefon fennmaradó részletét egy összegben? Új telefont szeretnék vásárolni önöknél, viszont nem szeretnék még 1 részlet fizetést nyitni.
×
×
  • Új...